chachahcha, dėkoju už pripažinimą.
deja man užkliūva teiginiai nesamoningi, ir nesvarbu kieno jie būtų.
jei hau taip pasirodė kad užkliūvi tu, vadinasi dažnai pripaistai. galėtum geriau pagrįsti savo teiginius
vietoj to kad įsivaizduot kad yra 'stumiama' ant tavęs. juk viskas labai elemetaru šitame pasaulyje 
jokių asmeniškumų - norisi tik aiškumo.
cia tau atrodo, kad tu labai daug zinai
ir kur tau cia nesamoningi teiginiai ? ir kur as cia pripaisciau, isakiau tik savo nuomone ir pateikiau faktus apie monaca, o jei tu nezinai tai tu geriau pasiskaityk nedraskes akiu. Ir aplamai neverta diskutuot su tavim, nes tu visada teisus... ir vapse ilindai cia is oro i tema, bile pasigincyt ir pavaidint visazini...
klausyk, o tau rudą rėžia kad aš daugiau žinau, kompleksuoji, nervuojies ?? deja šitame reikale padėt negaliu .....
o dabar kur tu pateikiai faktus ?!? ?!? ar čia faktas yra tas kad TU pasakiai - vadinasi taip ir yra ?? juk aš normaliai paklausiau, iš kur
tokie duomenys, nurodyk šaltinį, bet tau tai prilygsta akių draskymu. geriau pažiūrėk ką pastoviai rašinėji čia, kaip kam
kokios bėdos su auto iškyla, apart to kad pasiūlyt nusipirkt naują mašiną daugiau nieko ir neišsteni, tai apie ką diskusija ??