Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1797064 kartus)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #10400: 2009 Gegužės 16, 00:22:03 »
ka tu klauzai kalohozniko ars. matosi ukiskas zmogus, jis jauciu ir dazyta salerka i d3 piltu :D O esme ta, kad audi centras viska patikrins ir IVERTINS koks jos stovis, koks buvo paskutinis irasas su kokia rida, kada keisti dirzai ir t.t.
Tu apsiramink su tais savo įžeidinėjimais ... Ateina marozai visokie bnv prisipirkę ir aiškina kas ką darytų ... Nei tu mane matei nei tu mane pažįsti nei tu aiškink man kažką ... O šiaip dyzelio aš išvis nepirkau ir nepirksiu, taip, kad nepilsiu nei dažytos nei ne dažytos saliarkos ... Na nebent kada nors D3 4.2 TDI :G ... O ir ta dažyta niekuo nesiskiria nuo nedažytos ...

Cia galima daug diskutuoti, bet vieno ko garazai nepasakys, tai visu su auto susijusiu irasu ir t.t.
Audi centras nepasakys nieko apie darbus kurie galbūt buvo atlikti ne jų specializuotame servise ;) Aš žiūriu iš savo pozicijos, kad jeigu man reikėtų ją pirkt, tai užtektų tik pažįstamą su kompu pasiimt, nes nu aš niekaip neįsivaizduoju ką dar ten tie lapausiai gali pamatyt tokio ko aš negalėčiau ...

Auddziuss, tai bandyk derinti su juo, jeigu tikrai nori tos Audi, gal ir sutiks dėl tos apžiūros. Gal nesusikalbėjot iškart ar dar ką ...