Sveiki,
Is karto atsiprasau, jeigu isiterpiu i kazkieno diskusijas, kaip zinia kiekvieno beda - pati svarbiausia..
Taigi, pas mane situacija tokia - paskutiniu metu pastebejau, jog mano masiniukas (dyzelinas 2.5TDI 132Kw) nelabai noriai vedasi is ryto ar ilgiau pastovejus (pvz, ~5val.). Nenoras pasireiskia tuo, kad starteri turiu sukti apie 4-5 sekundes, po to griebe ir ismeta juoda dumeli. Veliau vedasi is puses starterio pasukimo, dumelio irgi jokio nematyti. Beklaidziojant po foruma (ir siaip po neta) prisiskaiciau visko, bet kazko konkretaus, tinkancio savo atveju, kaip ir neradau. Todel norejau paklausti: Gal kam yra tekia su panasia problema susidurti? O gal kas tiesiog turi auksiniu minciu, kas galetu buti, ar bent jau kaip galeciau patikrinti viena ar kiti gedimo galimybe? Uz draugiskus patarimus buciau labai dekingas..
junk ant kompo ir bus aisku, diagnotika tik apie 20-50lt. O siaip mano dyzelis dabar irgi ryte sunkiai vedasi, atrodo dumo neismeta, bet vedasi nelengvai, tai vasarai nekeisiu pakaitinimo zvakiu, o ziemai reikes pasikeist, nes kalte tik jose.