Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?




Autorius Tema: OBDeleven PRO Bluetooth ryšiu veikianti diagnostikos įranga  (Skaityta 15947 kartus)

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
sveiki. klausimas vel, ar su situo daiktu imanoma akumuliatoriu pririst ?

Sveiki,

Taip galima, pvz:


Neprisijungęs Ta2tis

  • Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Pasvalys
kurioj vietoj rast ta kodavima? ir ar nera kazkokio puslapio kur butu galima pasiskaityt apie visu parametru reiksmes kur koks kanalas ka rodo? maziau klausineciau jusu atsiradus kokiai bedai
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Liepos 12, 16:26:40 sukūrė Ta2tis »

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
kurioj vietoj rast ta kodavima?

Video viską parodo. Konkrečiai negaliu pasakyti, nes nežinau kokia pas jus mašina.

Dar viena pamoka per Gateway:


Neprisijungęs Dovydas4552

  • Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Klaipėda
Sveiki, kaip su šiuo prietaisu pririšti audi a6 c5 1.8T prietaisų skydelį? Kaip koreguoti ridą? Ir aktyvuoti autopilotą?

Neprisijungęs Nori alaus?

  • Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
<..>Kaip koreguoti ridą?<...>
Ciuju sita funkcija labiausiai reikalinga :)


Sent from my iPhone using Tapatalk

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
Sveiki, kaip su šiuo prietaisu pririšti audi a6 c5 1.8T prietaisų skydelį? Kaip koreguoti ridą? Ir aktyvuoti autopilotą?
Kodavimo, adaptacijų ir pan. funkcijų atlikimas nesiskiria ir nuo kitų profesionalių diagnostikos prietaisų. Reikia tiesiog žinoti koks pas jus skydelis, o informacijos pilna, ją galima pritaikyti ir nuo kitos įrangos gamintojų. Nemažai info čia pradžiai: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/407363-Understanding-differences-between-Audi-A6-clusters-and-the-compatibility-issues

Autopilotą dažniausiai pakanka aktyvuoti prisijungus prie variklio bloko, ir įvedus apsaugos kodą "11463".

Deja, bet ridos korekcijos negalimos, įranga ne tiems "reikalams" sukurta.

Neprisijungęs Dovydas4552

  • Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Klaipėda
O tai kur galima išmokti naudotis šiuo prietaisu ir kita diagnostikos įranga?   

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai

Neprisijungęs Dovydas4552

  • Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Klaipėda
Aš noriu išmokti profesionaliai programuoti, koduoti ir dirbti su tuo. Yra gal kokie kursai, nes nelabai randu? Juk ne visko eina išmokti per youtube.

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
Aš noriu išmokti profesionaliai programuoti, koduoti ir dirbti su tuo. Yra gal kokie kursai, nes nelabai randu? Juk ne visko eina išmokti per youtube.

Tuo neužsiimame, nemokiname, mes aprūpiname įmones ir privačius asmenis kompiuterinės diagnostikos prietaisais.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Gruodžio 28, 09:51:51 sukūrė Diagas »

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai


Primename jog AUDI KLUBAS nariams taikome 5% nuolaidą visiems OBDeleven prietaisams.

Kainos (AUDIKLUBAS.COM nariams 5% nuolaida nuo kainų)
OBDeleven prietaisas - 45,00 €
OBDeleven prietaisas + PRO - 65,00 €
OBDeleven prietaisas + lengvo ištraukimo žiedas - 50,00 €
OBDeleven prietaisas + PRO + lengvo ištraukimo žiedas - 75,00 €


Neprisijungęs Ta2tis

  • Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Pasvalys
Sveiki,atsijungiau nuo savo obd,dabar praso kodo,kur ji gaut? Savaji as pametes senai,kuris buvo prie prietaiso :think:

Neprisijungęs Karis

  • Įrašai: 1900
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Užsienis
Sveiki,atsijungiau nuo savo obd,dabar praso kodo,kur ji gaut? Savaji as pametes senai,kuris buvo prie prietaiso :think:
tiksliai nebepamenu, bet lyg ir prisijungus su kodu, kazkaip reikejo( ar buvo galima) susiet su google ar FB paskyra. :think:
as irgi to pacio pirmojo kodo nebeturiu, bet visada su FB prisijungiu.

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
Sveiki,atsijungiau nuo savo obd,dabar praso kodo,kur ji gaut? Savaji as pametes senai,kuris buvo prie prietaiso :think:
Sveiki, PRO licencija priskiriama prie vartotojo, tad jeigu prisijungus nematote PRO versijos tuomet prisijungėte su blogu vartotoju, pabandykite prisiminti kaip jungiatės - per paštą, per FB, Twitterį.

Neprisijungęs Andrius911

  • Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Kitas miestas
iOS dar neveikia? Elektrinius rankinio
stabdžio suportus eina jo pagalba atleisti?

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
iOS dar neveikia? Elektrinius rankinio
stabdžio suportus eina jo pagalba atleisti?
iOS versiją palaikys tik naujas įrenginys kuris jau pristatytas ir kurį galima užsisakyti. Naujus prietaisus žmonės pradės gauti nuo birželio antros pusės.

https://www.autodiagnostikosiranga.lt/index.php?route=product/search&search=NextgenOBDeleven

Taip, stabdžius atleidžia.

Neprisijungęs Karis

  • Įrašai: 1900
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Užsienis
Susiduriau su problema del prisijungimo :think:
Anksciau viskas veike, kaip priklauso, bet db neprisijungia prie prietaiso. Mete klaida, kad neautorizuotas prietaisas.
Perrasius apps tas pats.
Pabandziau visiskai atsijungt. Paskyra surista su FB, bet paspaudus ant FB logo trumpam pasisuka ratukas ir ismeta klaida, kad patikrinciau interneto rysi :think:

Neprisijungęs ErikasRO

  • Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1475
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
Susiduriau su problema del prisijungimo :think:
Anksciau viskas veike, kaip priklauso, bet db neprisijungia prie prietaiso. Mete klaida, kad neautorizuotas prietaisas.
Perrasius apps tas pats.
Pabandziau visiskai atsijungt. Paskyra surista su FB, bet paspaudus ant FB logo trumpam pasisuka ratukas ir ismeta klaida, kad patikrinciau interneto rysi :think:

As irgi siandien negalejau prisijungti. Cia gal kazkas su paciu softu nutiko?

Neprisijungęs Karis

  • Įrašai: 1900
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Užsienis
Katik vel patikrinau.
Viskas vel veikia, kaip priklauso (+)
Matyt kazkas su softu buvo negerai :think:

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
Laikinos problemos su serveriu.  :oldman:

Neprisijungęs snobaz

  • Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto

Primename jog AUDI KLUBAS nariams taikome 5% nuolaidą visiems OBDeleven prietaisams.

Kainos (AUDIKLUBAS.COM nariams 5% nuolaida nuo kainų)
OBDeleven prietaisas - 45,00 €
OBDeleven prietaisas + PRO - 65,00 €
OBDeleven prietaisas + lengvo ištraukimo žiedas - 50,00 €
OBDeleven prietaisas + PRO + lengvo ištraukimo žiedas - 75,00 €




Sveiki, kaip gauti nuolaidą? :)

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
Primename jog AUDI KLUBAS nariams taikome 5% nuolaidą visiems OBDeleven prietaisams.

Kainos (AUDIKLUBAS.COM nariams 5% nuolaida nuo kainų)
OBDeleven prietaisas - 45,00 €
OBDeleven prietaisas + PRO - 65,00 €
OBDeleven prietaisas + lengvo ištraukimo žiedas - 50,00 €
OBDeleven prietaisas + PRO + lengvo ištraukimo žiedas - 75,00 €




Sveiki, kaip gauti nuolaidą? :)
Parašyti privačią žinutę.  :)

Neprisijungęs DjBooS

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 1943
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
Ar yra galimybe uzsisakyti tik dangteli, su lengvu istraukimu? Taipogi, seniau turejau beda, jog nekoduodavo ABS bloko, ar sutvarkyta sita beda jau?

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
Ar yra galimybe uzsisakyti tik dangteli, su lengvu istraukimu? Taipogi, seniau turejau beda, jog nekoduodavo ABS bloko, ar sutvarkyta sita beda jau?
Dangtelio nėra galimybės užsisakyti. Dėl ABS bloko ir kitų bėdų geriausiai pranešti support'ui per aplikaciją ten nurodant su kokiu bloku (detalės numeris) ir ko konkrečiai nedaro.

Neprisijungęs DjBooS

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 1943
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
Supratau. Buvo bendrauta, sake sutvarke, bandziau vel, nepavyko, vel rasiau i suporta, tada po LAABAI ilgo laiko parase kad ale jau tikrai sutvarkyta. Dabar nerandu zmogaus kam ABS bloka pririst reiktu :think: :-{

 

Related Topics

  Antraštė / Pradėjo Atsakymai Paskutinis įrašas
9 Atsakymai
3411 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2019 Rugpjūčio 17, 09:41:35
sukūrė Diagas
0 Atsakymai
2370 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2016 Gruodžio 06, 16:40:13
sukūrė Diagas