Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?




Autorius Tema: OBDeleven PRO Bluetooth ryšiu veikianti diagnostikos įranga  (Skaityta 12335 kartus)

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
sveiki. klausimas vel, ar su situo daiktu imanoma akumuliatoriu pririst ?

Sveiki,

Taip galima, pvz:


Neprisijungęs Ta2tis

  • Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Pasvalys
kurioj vietoj rast ta kodavima? ir ar nera kazkokio puslapio kur butu galima pasiskaityt apie visu parametru reiksmes kur koks kanalas ka rodo? maziau klausineciau jusu atsiradus kokiai bedai
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Liepos 12, 16:26:40 sukūrė Ta2tis »

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
kurioj vietoj rast ta kodavima?

Video viską parodo. Konkrečiai negaliu pasakyti, nes nežinau kokia pas jus mašina.

Dar viena pamoka per Gateway:


Neprisijungęs Dovydas4552

  • Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Klaipėda
Sveiki, kaip su šiuo prietaisu pririšti audi a6 c5 1.8T prietaisų skydelį? Kaip koreguoti ridą? Ir aktyvuoti autopilotą?

Neprisijungęs Nori alaus?

  • Įrašai: 406
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
<..>Kaip koreguoti ridą?<...>
Ciuju sita funkcija labiausiai reikalinga :)


Sent from my iPhone using Tapatalk

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
Sveiki, kaip su šiuo prietaisu pririšti audi a6 c5 1.8T prietaisų skydelį? Kaip koreguoti ridą? Ir aktyvuoti autopilotą?
Kodavimo, adaptacijų ir pan. funkcijų atlikimas nesiskiria ir nuo kitų profesionalių diagnostikos prietaisų. Reikia tiesiog žinoti koks pas jus skydelis, o informacijos pilna, ją galima pritaikyti ir nuo kitos įrangos gamintojų. Nemažai info čia pradžiai: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/407363-Understanding-differences-between-Audi-A6-clusters-and-the-compatibility-issues

Autopilotą dažniausiai pakanka aktyvuoti prisijungus prie variklio bloko, ir įvedus apsaugos kodą "11463".

Deja, bet ridos korekcijos negalimos, įranga ne tiems "reikalams" sukurta.

Neprisijungęs Dovydas4552

  • Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Klaipėda
O tai kur galima išmokti naudotis šiuo prietaisu ir kita diagnostikos įranga?   

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai

Neprisijungęs Dovydas4552

  • Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Klaipėda
Aš noriu išmokti profesionaliai programuoti, koduoti ir dirbti su tuo. Yra gal kokie kursai, nes nelabai randu? Juk ne visko eina išmokti per youtube.

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
Aš noriu išmokti profesionaliai programuoti, koduoti ir dirbti su tuo. Yra gal kokie kursai, nes nelabai randu? Juk ne visko eina išmokti per youtube.

Tuo neužsiimame, nemokiname, mes aprūpiname įmones ir privačius asmenis kompiuterinės diagnostikos prietaisais.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Gruodžio 28, 09:51:51 sukūrė Diagas »

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai


Primename jog AUDI KLUBAS nariams taikome 5% nuolaidą visiems OBDeleven prietaisams.

Kainos (AUDIKLUBAS.COM nariams 5% nuolaida nuo kainų)
OBDeleven prietaisas - 45,00 €
OBDeleven prietaisas + PRO - 65,00 €
OBDeleven prietaisas + lengvo ištraukimo žiedas - 50,00 €
OBDeleven prietaisas + PRO + lengvo ištraukimo žiedas - 75,00 €


Neprisijungęs Ta2tis

  • Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Pasvalys
Sveiki,atsijungiau nuo savo obd,dabar praso kodo,kur ji gaut? Savaji as pametes senai,kuris buvo prie prietaiso :think:

Neprisijungęs Karis

  • Įrašai: 1825
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Užsienis
Sveiki,atsijungiau nuo savo obd,dabar praso kodo,kur ji gaut? Savaji as pametes senai,kuris buvo prie prietaiso :think:
tiksliai nebepamenu, bet lyg ir prisijungus su kodu, kazkaip reikejo( ar buvo galima) susiet su google ar FB paskyra. :think:
as irgi to pacio pirmojo kodo nebeturiu, bet visada su FB prisijungiu.

Neprisijungęs Diagas

  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
Sveiki,atsijungiau nuo savo obd,dabar praso kodo,kur ji gaut? Savaji as pametes senai,kuris buvo prie prietaiso :think:
Sveiki, PRO licencija priskiriama prie vartotojo, tad jeigu prisijungus nematote PRO versijos tuomet prisijungėte su blogu vartotoju, pabandykite prisiminti kaip jungiatės - per paštą, per FB, Twitterį.

 

Related Topics

  Antraštė / Pradėjo Atsakymai Paskutinis įrašas
2 Atsakymai
2578 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2016 Gruodžio 12, 09:29:30
sukūrė Diagas
0 Atsakymai
1812 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2016 Gruodžio 06, 16:40:13
sukūrė Diagas