Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: šarnyrų restauravimas audinėm  (Skaityta 7728 kartus)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Re: šarnyrų restauravimas audinėm
« Atsakymas #25: 2010 Sausio 20, 16:16:12 »
nu ka zn.... tarkim vokietijoje tokios masinos kaip 98m a6 yra skaitomos lupenom. o kadangi nuo 04m audziu vaziuokles visiskai pasikeite, tai ten tokiu masinu jau nieks neberemontuoja, o tu visu vaziuokles daliu yra pilni sandeliai, o kadangi tokiu vaziuokliu vokietis neremontuos tai visas tas dalis siuncia i treciasias salis, bet kai db cenzūruota :P tai kiti nuleke ten ir tiek tu vaziuokles daliu prisiperka ir paskui cia pardavineja, kainuoja nauja vokiska tiek pat kiek abieju galu restauravimas, aisku nesakau kad ten jos laikys 9m kaip audi originali, bet kas su ta masina tiek vazines, as pvz susidejau tas dalis daug neinvestaves ir man laiko jau metus, da atlaikys iki vasaros galo ir uzteks man nes as auto zadu parduot, nevazineju su auto daugiau nej 1m ar du. nemanau kad verta daug investuot i auto, bo paskui iki gyvenimo galo galesi vazinet. bet aisk kiek zmoniu tiek nuomoniu.
o tai kodel sakai kad nuo 04 metu audi pasikeite vaziuokle,kuom ji  pasikeite man labai idomu pasidare?

Neprisijungęs ADDICTION

• Įrašai: 679
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Sausio 20, 16:24:43 »
Pradejo vel paprasta vaziuokle deti sarnyras antgalis ir vsio,o ne 10 sarnyru aliume 

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Sausio 20, 16:27:50 »
o tu tikrai isitikines?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Sausio 20, 16:29:38 »
Va čia A6 2005m. daugiasvirtė pakaba, kaip buvo taip ir liko

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Sausio 20, 16:31:15 »
butent :D

Neprisijungęs ADDICTION

• Įrašai: 679
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Sausio 20, 16:35:21 »
Teko passato 05m vaziukle ciupineti taj nieko panasaus i b5  :V

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Sausio 20, 16:38:17 »
Patikslink kuriuose modeliuose? nes mano zinios ir auto daliu katalogai duoda kai ka kita...

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Sausio 20, 16:41:50 »
Pasatuose nuo 1998m daugiasvirtė atsirado

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2010 Sausio 20, 16:46:11 »
tai pat kaip audinese

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2010 Sausio 21, 07:12:24 »
tai pat kaip audinese
(-) pačios pirmos A4 jau turėjo daugiasvirtę pakabą, o tas buvo nuo 1995m.

Neprisijungęs Kawronn

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2010 Sausio 21, 09:46:38 »
nuo 2005metu i pasatus pradejo deti penkto golfo vaziuokle

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2010 Sausio 21, 10:32:21 »
nuo 2005metu i pasatus pradejo deti penkto golfo vaziuokle
svarbu pasneket... Trinkit temos paskutini puslapi, nei vieno inforamtyvaus ir teisingo posto :D

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2010 Sausio 21, 10:34:13 »
cia vyrai is krikstolinio rutulio buria??  8:8 :D :D

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2010 Sausio 21, 10:36:58 »
Labai panasu i tai :D

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2010 Sausio 21, 10:39:46 »
O prasidėjo viskas nuo paprasto restauravimo :D
Kambai, žiūrėk PM ;)

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2010 Sausio 22, 23:48:53 »
nepykit kolegos kad ysiterpiau,bet tema sita del restauravimo,tai as tik norejau gyva pavyzdy pasakyt,pas mane audi a6(c4) 2.5tdi Q,tai  daugiau nei pries 30000km atrestauravau vairo traukes antgalius, ir nesenai nuvariau patikrint vaziuokle,tai antgaliai kaip nauji,tik gale isvirtimo tarukes ir priekyje apatinis sarnyras,tad vel atsirestauravau ir toliau vaziuoju..
esme kad kiek masinu turejau,bet kol jom pirkdavau naujas ALE orginalias,jos man niekad nelaikydavo,kol nepradejau restauruot.
P.S. visada ant mano masinu budavo R17,R18 ratai.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2010 Sausio 23, 09:50:49 »
Niekad nesutiksiu, kad restauruota detalė laiko geriau už naują originalią. Pats važinėju su visa restauruota pakaba, bet ne todėl, kad taip yra geriau, o todėl, kad pigiau.

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2010 Sausio 23, 09:57:27 »
nepykit kolegos kad ysiterpiau,bet tema sita del restauravimo,tai as tik norejau gyva pavyzdy pasakyt,pas mane audi a6(c4) 2.5tdi Q,tai  daugiau nei pries 30000km atrestauravau vairo traukes antgalius, ir nesenai nuvariau patikrint vaziuokle,tai antgaliai kaip nauji,tik gale isvirtimo tarukes ir priekyje apatinis sarnyras,tad vel atsirestauravau ir toliau vaziuoju..
esme kad kiek masinu turejau,bet kol jom pirkdavau naujas ALE orginalias,jos man niekad nelaikydavo,kol nepradejau restauruot.
P.S. visada ant mano masinu budavo R17,R18 ratai.
o as tai pritariu 100 proc. nes paties isbandyta ne ant vienos auto

Neprisijungęs adomas

• Įrašai: 183
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2010 Sausio 23, 10:41:59 »
As irgi uz restauruotus sarnyrus,kiek pirkdavau is parduotuves naujus ir ne ispigiu ir nieko jos nelaiko ,todel kad prastos kokybes jas cia pardavineja.O nauju originaliu as manau pas musu nera.As savo ceskei pavargau pirkti is parduotuves tai dabar pabandziau restauruoti tai problemu dar neturejau.Nors anksciau irgi buvau nusiteikes pries restauruotus sarnyrus. :D

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2010 Sausio 23, 11:58:54 »
asmeniskai restauravau beveik visa pakaba, garantija dave 40000km, nuvaziau iki sios dienos po restauravimo apie 120k km, ir viskas kas restauruota laiko iki siol, ko tuo met nereikejo restauruot jau keiciau (traukiu antgaliai ir stabilizatoriai), ziuresim kaip laikys SWAG, aisku, vaziuokle maximaliai zeminta + kietinta, R17 su 20mm rastafkem.. jei originalus sarnyras tai ji versta restauruot, jei koks kinietis, tai tikrai nepatarciau restauruot..

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2010 Sausio 23, 12:40:22 »
orginalas ne orginalas negaliu pasakyt,bet mano masina buvo gryzus is italijos,ir tas kas buvo sudeta y ja ta ir restauravau,pats meistras pasako kai restauruoja ar sieneles plonos ar ne ir ar verta daryt ar ne,ir tfiu tfiu tfiu,dar niekada jis manes nepavede ir yra buve pora kartu kada turejau pirkt naujus,bet tik todel kad jau nejo tu restauruot,bet ne po ilgo tuos naujus ir teko perrestauruot ir po jokiu bedu.
kategoriskai as pries naujus kurie pardavinejami lietuvoje.

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2010 Sausio 23, 14:24:18 »
gal kokia bulka ir nepajus tos restauravimo "jegos", bet va draugo a4 priekis nuo a iki z restauruotas, padarytas suvedimas ir ta masina kazkaip vangiau sukiotis pradejo, prie didelio greicio begioja tas priekis i abi puses.

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2010 Sausio 23, 14:45:19 »
orginalas ne orginalas negaliu pasakyt,bet mano masina buvo gryzus is italijos,ir tas kas buvo sudeta y ja ta ir restauravau,pats meistras pasako kai restauruoja ar sieneles plonos ar ne ir ar verta daryt ar ne,ir tfiu tfiu tfiu,dar niekada jis manes nepavede ir yra buve pora kartu kada turejau pirkt naujus,bet tik todel kad jau nejo tu restauruot,bet ne po ilgo tuos naujus ir teko perrestauruot ir po jokiu bedu.
Kodel kategoriskai pries naujus, jei perki gerus, tai ir laikys, o jei naujus ir s tai jie tiek ir laiko.

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2010 Sausio 23, 14:50:54 »
Kodel kategoriskai pries naujus, jei perki gerus, tai ir laikys, o jei naujus ir s tai jie tiek ir laiko.
vat deja as pirkau ir naujus ir gerus ir jie nelaiko tiek kiek restauruoti, restauruoju as ne todel, kad pigiau o todel kad laiko geriau, bet cia amzinas diskusiju klausimas

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2010 Sausio 23, 15:04:59 »
vat deja as pirkau ir naujus ir gerus ir jie nelaiko tiek kiek restauruoti, restauruoju as ne todel, kad pigiau o todel kad laiko geriau, bet cia amzinas diskusiju klausimas

butent as irgi taip darau nes laiko geriau,kai kazkada turejau BMW E34,pas mane buvo R17 ir J10 plocio ratai,tai uzpi...davo keist tuos brangius sarnyrus kurie nieko nelaiko o bapkiu kainuoja belenkiek,tai kai atsirestauravau tai pamirsau sitas bedas ir pardaviau draugui ir tas dar metus vazinejo ir pardave masina tvarkoj.
ir budamas studentas dirbau servise tai irgi prisiziurejau kaip tie nauji laiko,vieni geriau kiti prasciau,bet nei vieni tiek kiek restauruoti.