nu blin.. as tik viena karta buvau nusidėjęs ir audi į ipelį iškeičiau... daugiau tvarkiau, nei važiavau. Grįžau prie audi. Savo B4 tik parvarius iš Austrijos pakeičiau diržus, tepalus filtrus, važiuoklėj kažą (nepamenu, nes brolis viską darė). Po pusmečio reikėjo vėl pagrindinį diržą keisti, ne sper skūpumą man nepakeitė škyvo, kuris jau švinkavo. Tai peršoko diržas ir tada jau su viskuo, ritinėliais ir t.t. sukainavo apie 510 Lt. Dabar tvarkiau (dar po pusmečio) priekyje 2 atraminiai guoliai, visi filtrai, tepalai sintetiniai, visi stabdžių diskai nutekinti, priekinės kaladėlės, galvutės tarpinė, kažkokia kita tepalo tarpinė (per šalčius pradėjo leist), tai sumokėjau už viską 580. Bet vis tiek bilda kairėj pusėj priekyje.. dar matyt svirtys ar kas. Šiaip tikrai nesiskundžiu B4. Turėjau A4, tai

.. už restauruotas svirtis (8 priekyje) sumokėjau apie 1000 Lt. Dabar man B4 pašalinus tą bildesį manau, kad ilgai važiuosiu nekišdamas nagų. Jei pas tave jau daug kas sutvarkyta, tai nzn.. pagalvok ar verta parduot.. suprantu, kad morališkai veikia, kai vis kiši ir kiši, bet. Kitą nusipirkęs vėl iškart turėsi atitinkamai sukišt ir nežinosi, kas dar išlys.