Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: buvo kietas stabdziu pedalas pasikeiciau bomba bet bedu dar atsirado padekit???  (Skaityta 4688 kartus)

Neprisijungęs Wollker

• Įrašai: 113
    • Žiūrėti profilį
Labas vakaras,vienu zodziu pas mane audi 100 86m 2.2 CD su abs "negendanti masina" kaip kazkas pasake :) vienu zodziu pas mane kietas pedalas stabdziu. pasikeiciau stiprintuva stabdziu pagrindini cilindra nauja idejau pakeisti suportai tiek priekiniai tiek galiniai pas mane bet beda nedingo suzinojau apie stabdziu kriausia,bomba pasikeiciau ir ja tai man kaip budavo su sena tai jaj paspaudi 3 4 syk stipriai pedala ir pypsedavo borto kompas kad su stabdziais blogai kazkas db pasikeitus pedala gali mynkyt apie 20 kart ir nepypsi borto kompas taciau uzvedus po minutes jisai siaip supypsi wiena kart ir nukrenta lb vairo stiprintuvo skystis del to manau ir supypsi po to issilygina kazkiek tas skystis ir borto kompas nebepypsi uzgesinus varikli padideja stipriai vairo stiprintuvo skyscio toks vaizdas kad bomba butu mano sita pakeista lb prasta taciau su senaja man kilnodavosi pedalas net numynus stabdzius o su sita nera to tai sakau toks vaizdas kad ji gera dar pas mane buvo restauruotas vairo stirpintuvo siurblys ar tas turetu itakos stabdziu sistemai ??? nes esme tokia kad priekiniai mano stabdziai pastoviai klynyja ir kaista ratai vairas irgi sunkiai sukasi baigiu jau prarast vilti kad imanoma ta masina sutaisyti gal kas padesit ir patarsit kas gali buti tai mano mylimai masinai????beje prasau padeti jusu nes perskaiciau jau visa foruma del sitos bedos ir viska pakeiciau ir isbandziau kas buvo pasiulyta...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 02, 23:41:52 sukūrė Wollker »