Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 326737 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
tai ką tu nori yra , na kaip čia pasakius, per p..ės plauką, ir išsiaiškinti gali tik bandymų keliu, o bandymai tokie gali pakainuoti $. Galiu pasakyti tik tiek, kad optimalus variantas su 18" ratais su pločiu 8,0 būtų ET25, ir tarpas iki arkos būtų pats pats tas (aš nemažai eksperimentavau su šitais dalykais, ir galų gale vistiek priėjau prie šitų matmenų, nors jau laaabai senai prie to buvo priėję amerikonai, bet aš kažkodėl nenorėjau jais patikėt  :) reiks paieškot foto ir galėsiu įmest kaip tai atrodo), o pas tave dabar tas pats ET yra su platesniais ratais, t.y. su 8,5 (13mm platesni). Ir dar yra niuansas dėl tų tarpų iki arkos kokia važiuoklė - ar standartinė, ar žeminta (standartiškai) ar chaltūrinta, ar coil'ai, nes kiekvienu atveju galimybė kad lies arkas yra visiškai kitokia
ir o kodėl tu nori pakišti ET45 7J tai man visisškai nesuprantama, ar jie aplamai ant UFO užsideda ? o jei ir užsideda, tai ratai žiauriai turėtų būt į vidų sulindę  ?!?