Vairas kyšo labiau dešineje puseje ir yra pakreiptas i kairę pusę, kas kam neaišku
neįsivaizduoju kaip quattro tą sugebėjo pastebėti nes jeigu šios pastabos nebučiau perskaitęs ADAC žurnale straipsnyje apie V8, nežinau ar greit bučiau pastebejęs, man perejus iš fotelinių į sportines sedynes nebuvo visiškai jokio diskomforto.
čia gal ne šiaip sau šitai, gal specialiai padaryta pilvūzui hancui lengviau praslysti į saloną
As pats nepajutau to persukto vairo kol neuzsidejau sportinio audi vairo
(nezinau kuo jis nuo airbaginio tiek skyresi tuo pasukimu), bet veliau vienas draugas iskart isedes sako: "kazkaip vairas kreivai stovi", nors pas mane ir foteliai, o tik dar veliausuzinojau kad cia del super duper sistemos. O ant tevo silkes neileistarankes tai tik zinodamas kad vairas turi buti pasuktas pamaciau
Aš tai irgi pastebėjau tėvo syklėj tik tai, kad perkreiptas jis... O, kad ne centre stovi, tai kiek supratau be recaro ir neina pajusti
grįžtant prie vairo temos
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,9967.0/msg,821031.htmltaip senai besėdėjau V8 su vairu kad nebeatsimenu ant kiek jis ten pasuktas :s tai va klausimas iškilo jei jis pataps tiesiai stovinčiu bet su reguliuojama vairolazde, ar pasijaus diskomfortas ir kad kažkas ne taip, ar tai neturi reikšmės ?