Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 350986 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Vairas kyšo labiau dešineje puseje ir yra pakreiptas i kairę pusę, kas kam neaišku :D neįsivaizduoju kaip quattro tą sugebėjo pastebėti nes jeigu šios pastabos nebučiau perskaitęs ADAC žurnale straipsnyje apie V8, nežinau ar greit bučiau pastebejęs, man perejus iš fotelinių į sportines sedynes nebuvo visiškai jokio diskomforto.
čia gal ne šiaip sau šitai, gal specialiai padaryta pilvūzui hancui lengviau praslysti į saloną 
As pats nepajutau to persukto vairo kol neuzsidejau sportinio audi vairo  :) (nezinau kuo jis nuo airbaginio tiek skyresi tuo pasukimu), bet veliau vienas draugas iskart isedes sako: "kazkaip vairas kreivai stovi", nors pas mane ir foteliai, o tik dar veliausuzinojau kad cia del super duper sistemos. O ant tevo silkes neileistarankes tai tik zinodamas kad vairas turi buti pasuktas pamaciau  :-]
Aš tai irgi pastebėjau tėvo syklėj tik tai, kad perkreiptas jis... O, kad ne centre stovi, tai kiek supratau be recaro ir neina pajusti :)

grįžtant prie vairo temos   http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,9967.0/msg,821031.html
taip senai besėdėjau V8 su vairu kad nebeatsimenu ant kiek jis ten pasuktas  :s  tai va klausimas iškilo jei jis pataps tiesiai stovinčiu bet su reguliuojama vairolazde, ar pasijaus diskomfortas ir kad kažkas ne taip, ar tai neturi reikšmės ?