Aciu Gerb.Grishman'ui uz atsakyma!
Pas mane salia variklio yra automato tepalo lygio matuokle.Jos gale-plastmasinis prailginimas su dviem igilintais randais,atstumas tarp kuriu-apie 3cm.Kiek man isaiskino,matuokles vamzdis atlieka dar viena funkcija:jei automate per daug alyvos,deze su varikliu gerokai uzkaista,tepalas nuo T pradeda plestis ir "musa" per si kanala i virsu.Taip isvengiama,atseit,nepageidaujamo tepalo slegio i dezes irenginius viduje.Tai tartum primityviausia,bet apsauga,ko neturi dezes be matuokles,kur reikia gana tikslios tepalo normos.Na,nezinau ar tai teisybe-gal vel kokio "speco" prasimanymai.
Manau,kad kokiu 80% tepalu keitimo procese turi zmogiskasis faktorius.Stai palieki masina-ir nezinosi,ar tikrai filtrus,tarpines ir t.t. pakeite,ir dar ar toki tepala supyle.Negi "ant dushios" kabosi...
Dabar toks pastebejimas ir klausimelis man idemiai perskaicius visa si skyreli.Kam reikia 7ltr. ATF'o,jei,kaip supratau,is
dezes isbega mazdaug 3,5+dar kazkur 0,5?Cia trys lieka...pliusas meistrams?
Dar noriu paklausti,ar kas REALIAI yra mates automato besitrinancius diskeliu pavirsius.Kokie jie yra:grubus,glotnus ir panasiai.Stai del ko klausiu.Skaiciau apie Xado besitrinanciu pavirsiu atnaujinimo technologija.Jei dezeje tie pavirsiai tik metaliniai-be jokiu papildomu dangu-gal vertetu sliukstelti tokio skystymelio?
Su pagarba