Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vėl nebešildo (Audi 80)  (Skaityta 1279 kartus)

kugelis

• Svečias
Re: Vėl nebešildo (Audi 80)
« Topic Start: 2009 Vasario 04, 19:18:35 »
Pradzioje atsakau i klausimus. Vakar buvau servise, tai sistema buvo nuorinta (ar bent jau bandoma ta padaryt). Buvau konkreciai pas dujininkus, tai prie reduktoriaus negalejo prisikabint, su juo viskas ok. Reduktoriaus temperatura patikrinti pamirsau. Variklis 1,8.

Taigi, kaip sakiau, vakar buvau garaze, pas meistrus. Apziurejo jie ta masina ir nusprende, kad antifryzo kamstelis sugedes ir su slegiu problemos. Na kamsteli pakeiciau, bet nemaniau ir dabar nemanau, kad tame problema. Spaudeliojo slangas, ieskojo problemos, bet taip nieko ir nerado. Termostatas, nors ir paveluotai, taciau isijungia ir termostato slanga ikaista, ventiliatorius taip pat, nors ir paveluotai, suktis pradeda :)

Tik dabar pasikeite simptomai. Pries tai, masina uzkurdavau, o po 5 km turedavau sustabdyt, nes temperatura iki 100 pakildavo (ir daugiau), o ora ledini pusdavo. Truputi pastovejus, viskas susitvarkydavo ir tada jau galima buvo vaziuoti kiek nori. Siandien priesingai - uzkurus masina, oras normaliai syla, viskas ok, bet temp. iki beveik 90 pakilus, oras staiga atsala. Po to, vel paima ir susyla, po to vel atsala... Temperatura daugiau kaip 100 nebekyla, nors pucia salta ora.