Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dėl sportinio oro filtro i audi c4 2.8 ?  (Skaityta 2387 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
ar apsimoka det ta sportini filtra ? ir kaip ji ten ideti, nes pries standartini oro filtra yra pajungtas kazkoks dacikas, o sportinis filtras tinka uzmaut tik ant slangos tiesiai, pires ta dacika ?  ;)

sveikas, as buvau ysidejas sportiny oro filtra, tai pasakysiu kelis dalykus.
Nuo 5 tukst. apsuku trauka zymiai geresne buvo, su orginaliu, pakeistu, nauju oro filtru 4 pavara greitis max budavo 180 - 185km/h, ir pakildavo sunkiai, ydejau sport filtra, 4 pavara sukilo iki 200km/h be jokio vargo ir zymiai per trumpesny laika. aisku mieste vazinojant jokio tolko, variklis ykaista, filtras irgi, traukia silta ora, bet uz miesto tai tikrai jauciasi, ir aisku pasiruosk moraliskai ir financiskai, nes benzino iskarto litru daugiau rys. jei ydomu galiu atsiusti foto kaip as buvau ydejas, arba paziurek cia: http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=518.0

beje kai pardavinejau audi, filtra isemiau, pardaviau su laikikliu padarytu uz 60Lt, bet draugelis daresi kita laikikly tai galiu paklausti gal turi dar mano daryta, tai tau tik ysimesti beliktu
Na kazkaip nelogishkai :V galima pamanyti, kad po filtro istatymo tau 4 pavara pailgejo, jei iki tol max buvo 185 km/h o dabar 200 ?!? juk 6 cilindre stockine ceshke 5 pavara be vargo 230 pasiekia o cia 4 pavara 185km/h ir toliau jegos neuzteko??
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Kovo 28, 00:19:44 sukūrė Grishman »