Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: c4 degimas per velyvas berods  (Skaityta 2438 kartus)

Tuzas

• Svečias
c4 degimas per velyvas berods
« Topic Start: 2008 Sausio 16, 14:32:45 »
matavau taip uzpyliau pilna baka vazineju iki galo ir ziuriu, man gaunasi kazkas 10.8, temp db kai pasilo orai pakyla bet nevisuomet 87laipsniai..bet kieno paklausiau,sako is audi visi dyzeliai gan sunkiai lb syla..tada kai padarei diagnostika sakei velyvas degimas,vaklar nulekiau pas meistrus dyzelistus nes draugas ten kaip tik taisos..sakau kiek kainuotu sureguliuoti siurbly, sako su indikatoriumi 150lt grubiai..sako kodel tau jy reikia reguliuoti? sakau man kuro ima apie 11l 100km dyzelis,sako daugoka..,bet sako kas dare diagnostika sako turbut nesuprato ka ziurejo, sako degimas jei velyvas buna jau pire minus 5 neuzkurtum..sakau as prie minus 10 uzkuriu..tai sako tikrai cia nebus velyvas degimas..

p.s. siuose forumuose ieskojau kiek gamintojas raso, tai radau vidurkis 7.5 audi avant 2.5tdi automatas arba mechanine..mano draugams siaip be klimos ir mechanine deze ryja sake vidutiniskai, 7-7,5 sako tau automatas max 1l dadeda..tai sako tau spaudziant turetu 9l suvartoti..

tai dabar nezinau net ka daryti..ten tie meistrai prie gausmka pareguliuos siurbli, paskiau bijau kad prisiras problemu, duminimas, sunkiai kursis ir pan...tai neapsisprendziu ar cia daryti ka ar taip vazyneti..bet skaitau daugoka..benzinis motoras benzo manau panasiai rytu man su tokiu vaziavimu..

p.s. forume kazkur dar buvau rades kad per ankstyvas degimas pas zmogu buvo jam mechanine deze ryjo typo lb daug 8l tai sureguliava siurbli ryja 6.5