Na čia gal jau nevienas tvarkėsi bet kažkaip visi tyli ir nepasakoja kas kaip o man nežinau pasidalinti patirtimi su kitais niekada nebuvo gaila gal dėl to kad aš iš to biznio nedarau.Kas liečia salnykus To sakas7 jeigu gauni tokiom kainom tada jo nieko nekonstruok bus tikrai greičiau o dėl tokiu Kainu tai i pm pašnekėsim.Su saibom taip jeigu pusašiu laisvumus traukymosi i šonus gali nesunkiai pasimatuoti turėdamas kalibracines ar kaip jas pavadinti plokšteles.Nepadariau aš jų foto bet esme paprasta su tokiom pat reguliuodavo vožtuvu karamislu tarpus.Tai tiesiog skardos liežuvėliai tokio pagal dydy susukti i krūva nuo 0.1 iki 1.0 mm.Išsemi difa atgal i ji sukisi pusašius lengvai priverži ir patraukęs pusašy žiuri kuri iš plokšteliu lenda i tarpa tarp pusašio ir diffo korpuso.Visa laika turėk omenyje kad reikia palikti minimalu vos jaučiama laisvumą.Jau geriau siek tiek laisvas negu užvežtas.Kitoje pusėje analogiškai tik priedo dar nepamiršk blokavimo žvaigždute užsidėti.Tarpa tarp pusašio ir diffo korpuso matuoti reikia per tokias išpjovas esančias ant pusašio su blokavimu dantračio nes tik pro jas pasieksi ta tarpa.Tuo pačiu gali pasimatuoti kiek lieka tarpas tarp diffo blokavimo žvaigždutes ir pusašio dantračio jis turi būti irgi max apie 0.1mm.Pagrindiniu adatiniu guoliu norint išmatuoti ar jie turi klibėjimą ar ne jis matuojasi ne kaip šratiniu judinant velėna horizontalu aukštyn žemyn nes ten adatiniai guoliai jų laisvumas tikrinamas vertikaliai velena judina aukštyn žemyn.Jeigu jie juda ir norint sužinoti kiek juda reikia diff korpusą prisisukti i varstotus vertikaliai pasilaikant dangty nuimama i viršų išimti pusašius prisidėti micrometra taip kad atrama turėtu skersai pusašio skyles abiejose pusėse i korpusą o adatėle liestu diffo korpuso Krasta.Tada kitas pagalbininkas ima koki strypą ir montiruote ir iš apačios atrėmęs strypą i diffo korpusą su montiruote sverto pagalba ji lengvai kilnoja .Viršuje mikrometro rodykle parodys kiek jis pakyla tiek ir reikęs pastumti guolio aboima.Sunkiausia suvesti dantis pagrindinius nes jų tarpo neina pasimatuoti nes juos uždengia aklinai ir plokšteliu neina įkisti per niekur.Lieka pasikliauti nuojauta ir bandyti.
Kas dėl garažo Domai tai atsidarysiu tik kad niekaip tam laiko nerandu.Seip darbu daugoka dar tas toks projektėlis visa savaitgaliu laika suėda tai kulkas nespėju niekur.