Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro techninė klausimų ir atsakymų tema.  (Skaityta 455997 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
žiūriu kataloge ir yra trijų tipų perdavimai, 37/9 35/9 ir  37/10
automato kiek matau yra 37/9, manualo yra 35/9, tai pagal mane dėja netiks, 37/10 išvis ne nuo 2,8
37/10 gal dizeliu ?

tai net neverta bandyt :-{,taip suprantu?beje bandau salint ta dunksejima,gal isvis nereduktorius cia kaltas?nors judinant kardana garsas labai panasaus i ta dunkt...ryt desiu perinkta kardana,pakeista nauja kryzme ir viena granata...deze greiciu perinkta,meistrai uzgarantavo,kad dezej viskas ok.kas turit dar kokiu minciu?
pakabinamas guolis, torsenas, granatos reduktoriuas ir kardano, reduktorius

šiaip sunkiai, aš ir keičiau granatas kardane, reduktorių, kitu, naudotu, su mažiau laisvumo, dabar liko dėžė, nors ji tipo buvo remontuota už brangiai, niekas nepasikeitė, kuo toliau tuo didėja laisvumas, manau išgirstum mano, sakytum pas Tave jo beveik nesigirdi. Šiaip tai yra visko suma taip ir gaunas. Mananu mano didžiausia bėda dėžė - joje esantis torsen reduktorius, kuriuos neaišku ar kas restauruoja, reiks bandys su alytum susiskambinti.
torsena reik bandyti kišti iš naujesnės mašinos, mažiau pravažiuotos ir automato kokio, kokios A6
arba naują už kokį 1,5k lt

netgi pas naują subarika sudungsi :) kai startuoji nuo redline, bet taip minkštai lyg per gumas ir pagalves viska sulaiko
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugpjūčio 06, 10:15:53 sukūrė ArasCL »