hm hm hm...
logiska, bet mano kuklia nuomone, ekstremali bekele, kur ratai kybo ore, nera ta vieta kur deretu kisti savo Audines.. (v) O jei jau yra didelis noras, tai tam tinkamiausia (velgi, mano nuomone) I quattro karta kur viska sprendzia vairuotojas , na kad ir silke sublokuotais difais ir mocnesniu varikliu, puikiausiai tinka lakstyt po gilias pusnis.. 8-P
Visai kas kita yra bekompromisinis stabilumas ant betkokios kelio dangos (zvyras, slapias asfaltas, apledejes kelias..)
, sitai quattro sugeba puikiai 
(Gerbiami moderai, atsiprasau uz forumo taisykliu pazeidima ir keliolika postu is eiles, bet jau taip man iseina)
negalejau susilaikyti del paskutinio sakinio. as su savo v8 vaziuodamas posukyje apsniktu keliu gaza turiu spaust ausytes suglaudes ir pasitempes, nes priesingu atveju kaip mat nuleksiu i salikeles griovi arba apsisuksiu (is tikruju tai nulekciau ir apsisukciau, jei buciau eilinis statistinis vairuotojas) , kai tuo tarpu gezas vienu ratu varomam golfe tam paciam posukyje gali gaza nuspaudes iki dugno vaziuot ir jam nieko neatsitiks...... kvatrinems stabilumui reikalingos elektronines sistemos, kurios ribotu kiekvieno rato praslydima atskirai. tada masina vaziuos stabiliia kiekvienam asilui. priesingu atveju, tos stabilumo kontroles turi buti pas vairuotoja galvoje, nes paemus q sistema be elektroniniu stabilumo sistemu ir bet koki kenta uz vairo - "negali sakyti bekompromisis stabilumas bet kokiam kelyje"