Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro IV diferiancialu blokavimas  (Skaityta 14948 kartus)

Simanas

• Svečias
Re: Quattro IV diferiancialu blokavimas
« Topic Start: 2010 Vasario 19, 18:20:50 »
Biesas - tikra tiesa, pasikabinau, aciu dievuj kieme tik... o ne kur vienas miskuose... i dabar zinau kas kaip kur ir prie ko.

Del stabdziu magymo tai, sutares buvau avaryti masina i Audi centra Vilniuje. Taciau man paskambino kazkoks meistras is ten, issiaiskino kuo skundziuosi ir sake jop viskas cia taip ir turi buti. Jis dar paminejo, kad vienintelis budas iseiti is sios nemalonios situacijos kada du ratai (vienas priekinis vienas galinis) yra visiskai prarade sukibima, yra lengvai priminti stabdi arba lengvai uztraukti rankini ir bandyti lipti is tos nemalonios padeties. Jis minejo, kad tokiu atveju toji mistiskoji EDL sistema (apie kurios veikima niekas man atrodo nei girdejo nei mate nei jaute jos veikima) supranta, kad tie du ratai jau nebekabo ore, turi sioki toki sukibima ir tada va ji pradeda dirbti tik, nes kol du ratai kabo visiskam ore ir neturi rimtesnio pasipriesinimo EDL nusiplauna nuo sio reikalo ir narsuji vairuotoja (inerusi kur nereikia) palieka likimo valiai.