Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro IV diferiancialu blokavimas  (Skaityta 15029 kartus)

Simanas

• Svečias
Re: Quattro IV diferiancialu blokavimas
« Topic Start: 2010 Vasario 19, 11:13:58 »
Gerbiu senbuvius, taciau matau, kad Tamoshak siandien ne ta koja is lovos is lipo... (!?)

1. Tai klausimas apie quattro veikimo principa ir galima arba ne gedima, taip, kad nors ir esu naujokas, bet man yra aisku, jog cia si tema labiau tinka, nes cia lankosi zmones besidomintys quattro sistema. Tad jeigu mums cia bediskutuojant ir man beieskant atsakymu i klausima forume internete ir ivairiuose servisuose, gali buti, kad priesime prie nauju ziniu. PVZ kad audi nuo 1995 m. jeigu nera ASR jungiklio nera ir difu blokiruotes.

2. Klausimas nera apie raliavimo ipatumus, kur galima lysti o kur ne... Jei tai butu apie tai... tema buciau sukures skiltyje, nuotykiai su quattro Klausimas yra apie tai kodel nesiblokuoja priekinis ir galinis diferiancialai.

3. Neabejoju, kad cia lankosi zmones tikrai turintys ziniu apie audi ir ipatingai quattro, ne tik is teorines puses bet ir is praktines. Tad butu saunu padiskutuoti apie uzduota klausima o ne pasisvaidyti kaimietiskom replikom. Tam galetume sukurti nauja tema kurnors, pavadinaimas galetu buti "Pasilasdavokim, juk taip smagu!" (aa)