Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: noriu pirkti audi quattro,patarkit  (Skaityta 15327 kartus)

Neprisijungęs Girinis

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Re: noriu pirkti audi quattro,patarkit
« Atsakymas #50: 2010 Spalio 29, 09:30:45 »
Pernai teko biski pasivezint su forester kompajina,pasivezinimai buvo ant smelio ir po maurynus.As vaziavau su pirmos kartos quattro.Forester ir net qutback turejo zymu pranasuma vien del savo aukscio.Mane pasikabinusi ant dugno lupo kelis kart.
Ziema tikrai nemazai teko pasivezint kompanijoje mano quattro I ,a4 su edl zeminta ir subaru outback iskeltas ir su dugno apsaugom.Cia vienareiksmiskai prasciausiai vaziuoti teko subarinei,nes ji buvo be paletintojo ir vos pradejus klimpt ar uzsokus ant pusnies ir pabuksavus svildavo sankaba,kiek zinau tai visu subariniu beda.Zodziu isvada tokia kad kol subarine nebuksuoja,su jos pravazumu kaip ir bedu nera o ir pasikabint ant dugno su ja ne taip greit,bet vos prasideda buksavimas vos ne iskart tekdavo imt virve ir traukti su audinem is pusnies.Audine kad ir pakibusia pusnyje gali zaist su sankaba,jei dar nors kiek juda gali issiubuot o va subaru be paletintojo jei jau kibai tai gali pagelbet tik kastuvas arba kita masina.
Zodziu jei sumastysi imt subaru tai tik su paletintoju.
Bendradarbis irgi turi nauja legasi is salono pirkta.Su sankaba ta pati beda,pas ji irgi be paletintojo.Vos tik biski prasisuka ratai snioege jau iskart ir sankabos kvapas salone.
Beje galinio tilto blokiruote turi tik pacios mandriausios subariniu versijos, o centre esanti visko mova sukabina gan greit.

Dėkui :) į subaru dar labai nesigilinau. Manau man Q labai taip pat tiktų, tik va kad kas pasakytų kaip ten su pakėlimu.
 Tarpinės po spyruoklėmis  girdėjau patvarumui pliusų neprideda. O gal klystu?
Manau bus geriausiai ir paprasčiausiai jei būtų keičiamos spyruokles naujomis (gal net nuo kokio kito modelio?) ir ratus aukštus. O gal kas pasakys kokie ratai tinka dėt kad nekliūtų niekur? Nesvarbu jog spidometro parodymų neatitiks, čia smulkmena :-]
Jo, ir kaip ten su tomis tarpinėmis kas žino? ?!?