Citata iš: Aidosas 2009 Sausio 08, 22:27:24 Citata iš: DTS 2009 Sausio 08, 20:57:09 blyn del to cipavimo jus mane sumetet..pas mane A6(C4) 2.5TDI (103kW) q,tai svarsciau kokius tris menesius ar cipuot,nu ir galu gale jau nusprendziau ir sutariau zmonem Kaune Statybininku g. prie Mechario pirmadieny palieku tam reikalui, bet bl pasiziurejau pasekmes ir bijau...nors pats tris metus servise motoristu pradirbau bet tokiu pasekmiu tikrai bijau... ir kiek tau ten kainuos? uz 500 sutariau..
Citata iš: DTS 2009 Sausio 08, 20:57:09 blyn del to cipavimo jus mane sumetet..pas mane A6(C4) 2.5TDI (103kW) q,tai svarsciau kokius tris menesius ar cipuot,nu ir galu gale jau nusprendziau ir sutariau zmonem Kaune Statybininku g. prie Mechario pirmadieny palieku tam reikalui, bet bl pasiziurejau pasekmes ir bijau...nors pats tris metus servise motoristu pradirbau bet tokiu pasekmiu tikrai bijau... ir kiek tau ten kainuos?
blyn del to cipavimo jus mane sumetet..pas mane A6(C4) 2.5TDI (103kW) q,tai svarsciau kokius tris menesius ar cipuot,nu ir galu gale jau nusprendziau ir sutariau zmonem Kaune Statybininku g. prie Mechario pirmadieny palieku tam reikalui, bet bl pasiziurejau pasekmes ir bijau...nors pats tris metus servise motoristu pradirbau bet tokiu pasekmiu tikrai bijau...