Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 2.5TDi quattro projektas. Nauja idėja 4psl. (#51)  (Skaityta 12145 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
Kai važiuoju su golfu išvis niekas nesimato :D

Neprisijungęs makaule

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
is galo labai lengvai matos ir nepalindus po apacia, koks galinis tiltas  :D

kai ilgesnis sijonas... ne viskas taip jau lengvai ir matosi :P
net is uzpakalio :-]

flex

• Svečias
o jei dar sužeminta? Tada gan sunku pamatyti net iš galo, kol nepalendi  :D

Neprisijungęs makaule

• Žiūrėti profilį
o jei dar sužeminta? Tada gan sunku pamatyti net iš galo, kol nepalendi  :D

Tik palindes gali ir i spranda gaut nuo sijono savininko... :-]

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
 (h)
net nežinau nuo ko pradėt  ?!? kalba visi čia lyg apie kažkokį stebuklą ir atkalbinėja be reikalo patys neturėdami jokios informacijos;
esu išmaišęs visas "silkes" iki paskutinio varžtelio. Kažkada pats galvojau apie tokį variantą, nes geresnės mašinos tikrai nebūtų  ;) dėl sąnaudų - plius max 0,5 litro. Bet visgi pasirinkau arklius todėl ir vairuoju atitinkamą..
pasakysiu trumpai: kad padaryt iš fwd į q, tai reikia
a) mašinos dugną gražiai pervirint nuo bėgiu rankenos (pagrinde slenksčio tunelį) ir iki galinės q važiuoklės pagrindinio balkio tvirtinimo imtinai - sumoj neapsimoka ir turėsi skarbonkę virintą pervirintą  ;)
b) kaip ir diskutuota permest variklį.. konkrečiai pasakot ohoho, tai tiek tos. Bet viskas gražiai ir talkovai eina padaryt kad po kapotu atsidaręs nepasakysi kad buvo kitas motoras ir viskas dabar tabaluoja..

jei gali skirti iki 3 eurų, tai kokios bėdos? Gal netgi mane įkalbėtum apsiimti, bet jei tik laiko atsiras ateityje  ff
 Šiaip galiu pasakyt kokią mašiną su kokia dėže pirkt, su kokia nepirkt. Vienų yra trumpi bėgiai ir silpnos dėžės, nes tie 88kW motorai su savo galingu sukimo momentu užmuša netgi savo originalias dėžes vieną po kitos (antros pavaros sinchronizatorių, paskui trečios)
Manau gražiausia tau kaip ir visiem yra V8, bet su ta neverta prasidėti, nes sunkus kėbulas ir laidų begalybė, kurių galai liks sau kažkur - neverta; Imi pustasparnę, ir kokią dvišimtę ir viskas (jin atsistotų 4000-4500) plius tdi motoras; Ieškoti 103 kw neverta, nes tie kainuoja nesveikai, ceškės motoras yra gaidys su škyvais problema lanksto vožtuvus.. , pats patikimiausias yra tos senosios silkės, į kurį padarys čipą 600-800 lt ir turėsi dar daugiau nei 103 kW
Tuos senus audi kompus kramtau nesunkiai, nes pirmąjį perkandau tik po metų  :D
Nu nežinau ką tau dar pasakoti, avantas ar sedanas domina?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
(h)
net nežinau nuo ko pradėt  ?!? kalba visi čia lyg apie kažkokį stebuklą ir atkalbinėja be reikalo patys neturėdami jokios informacijos;
esu išmaišęs visas "silkes" iki paskutinio varžtelio. Kažkada pats galvojau apie tokį variantą, nes geresnės mašinos tikrai nebūtų  ;) dėl sąnaudų - plius max 0,5 litro. Bet visgi pasirinkau arklius todėl ir vairuoju atitinkamą..
pasakysiu trumpai: kad padaryt iš fwd į q, tai reikia
a) mašinos dugną gražiai pervirint nuo bėgiu rankenos (pagrinde slenksčio tunelį) ir iki galinės q važiuoklės pagrindinio balkio tvirtinimo imtinai - sumoj neapsimoka ir turėsi skarbonkę virintą pervirintą  ;)
b) kaip ir diskutuota permest variklį.. konkrečiai pasakot ohoho, tai tiek tos. Bet viskas gražiai ir talkovai eina padaryt kad po kapotu atsidaręs nepasakysi kad buvo kitas motoras ir viskas dabar tabaluoja..

jei gali skirti iki 3 eurų, tai kokios bėdos? Gal netgi mane įkalbėtum apsiimti, bet jei tik laiko atsiras ateityje  ff
 Šiaip galiu pasakyt kokią mašiną su kokia dėže pirkt, su kokia nepirkt. Vienų yra trumpi bėgiai ir silpnos dėžės, nes tie 88kW motorai su savo galingu sukimo momentu užmuša netgi savo originalias dėžes vieną po kitos (antros pavaros sinchronizatorių, paskui trečios)
Manau gražiausia tau kaip ir visiem yra V8, bet su ta neverta prasidėti, nes sunkus kėbulas ir laidų begalybė, kurių galai liks sau kažkur - neverta; Imi pustasparnę, ir kokią dvišimtę ir viskas (jin atsistotų 4000-4500) plius tdi motoras; Ieškoti 103 kw neverta, nes tie kainuoja nesveikai, ceškės motoras yra gyvūnas su škyvais problema lanksto vožtuvus.. , pats patikimiausias yra tos senosios silkės, į kurį padarys čipą 600-800 lt ir turėsi dar daugiau nei 103 kW
Tuos senus audi kompus kramtau nesunkiai, nes pirmąjį perkandau tik po metų  :D
Nu nežinau ką tau dar pasakoti, avantas ar sedanas domina?

Sveikas,

domina tik sedanas kolkas. Bet ar tai sudaro esmę? Ar jos tikrai kažkuo skiriasi?

Minėjai, kad dušimtinę geriau imt. Kodėl? Nes aš jų nelabai... na ne taip labai kaip šimtines mėgstu :)

Beje, jei jau prisipažinai kad "esu išmaišęs visas "silkes" iki paskutinio varžtelio", tai atelsik Tu man, nusidėjusiam, bet ramybės iš manęs negausi. Ok? O jei vėliau bus man galimybių, tikrai bandysiu Tave įkalbinti, nes esi pirmasis, kuris suteikei optimizmo. Šiaip jau buvo šitas projektas beveik pasmerktas :)

Beje, įmesk akį į šią temą, ir papasakok apie važiuoklę trumpai, ok? http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=17737.0
Ar tik dėžė, ar ir pati važiuklė išbilda dėl galingo variklio?

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
Tam tikrose dušimtėse yra sustiprintos pakabos, granatos, pusašiai, stabdžiai, amortikai, o dar kitose netgi kėbulai sustiprintos konstrukcijos;
patinka sotkė? permesti žibintus manau mažiausia problema  ;) šiaip būna reti atvejai ir paprastų šimtinių su sustiprintais elementais, bet rast problema..

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
O šito fakto nežinojau, dėl sustiprintos važiuoklės :)
Teks mordą keist, nes ta 200-tinės nieko gražaus?

O, rimtai būtų galima su Tavimi derint dėl to projekto? Nes, žinok, geriausiu atvėju čia daryčiau vasaros pabaigoj arba lapkričio mėn :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
galima kvaila klausyma? o kam visa tai?  ?!? (h)

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
Sakiau, pas mane su laiku neprognozuojamas reikalas. Būna mėnesių kada paš.. nėra laiko  :-] kai apsispręsi, tai pranešk ir atsakysiu

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ehm, dabar noriu paklaust apie finansus, noriu Tavo teorinių paspeliojimų. Įmanoma mašiną ir variklį už 2000eur nupirkt? Bet juk dar reikės ją atgyvint, t.y. diržus, stbdžius ir pan. dalykus žiūrėt? Kaip manai, kiek visa ji, mašina, variklis, sugedusios dalys pakeitimui atsistotų? Na, žinau, kad sunku pasakyt, bet maždaug. O kiek dar darbas prisidėtų? Bent apytiksliai..Bet mažiau 3000eur nesitikėt, ane?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį

Geras klausimas! Šiaip jau yra nenormalių (tokie dar idiotais vadinami, jum spręst) žmonių, kuriems silkė yra labai patinkantis modelis. Nuskambės keistai, bet jokia A/S/2/3/4/5/6/Q7 nėra gražesnė už silkę. Nesu tas, kuris domi antikvarinėm mašinom, bet 9 dešimtmečio pradžios automobiliai mane VEŽA. Į typ44 modelius galėtų tik 8 klasės modeliai lygiuotis. Tai nenormalu, bet tiesiog tokios mano nuostatos. Plius, jos yra gan kokybiškos, sąlyginai nebrangiai taisosmos, o 2.5TDi variklis ekonomiškiausias iš visų silkinių turbūt (dujų neturėsiu galimybės naudoti, nes jis bus eksplotuojama ten, kur jų neparduoda). Variklis sąlyginai neužmušamas, o jei imu 200-tinės važiuoklę, ir dar minėtą sustiprintą varintą tai išvis nelūžtanti/negendanti mašna :D Sutik, jai dalių nesunku rast, eksplotacija tikrai nėr brangi. O tai man aktualu ;)

Trumpai tarniant yra tokia liga, silkomanija/meilė silkėm, kurios neišvarysi  (h)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį

Geras klausimas! Šiaip jau yra nenormalių (tokie dar idiotais vadinami, jum spręst) žmonių, kuriems silkė yra labai patinkantis modelis. Nuskambės keistai, bet jokia A/S/2/3/4/5/6/Q7 nėra gražesnė už silkę. Nesu tas, kuris domi antikvarinėm mašinom, bet 9 dešimtmečio pradžios automobiliai mane VEŽA. Į typ44 modelius galėtų tik 8 klasės modeliai lygiuotis. Tai nenormalu, bet tiesiog tokios mano nuostatos. Plius, jos yra gan kokybiškos, sąlyginai nebrangiai taisosmos, o 2.5TDi variklis ekonomiškiausias iš visų silkinių turbūt (dujų neturėsiu galimybės naudoti, nes jis bus eksplotuojama ten, kur jų neparduoda). Variklis sąlyginai neužmušamas, o jei imu 200-tinės važiuoklę, ir dar minėtą sustiprintą varintą tai išvis nelūžtanti/negendanti mašna :D Sutik, jai dalių nesunku rast, eksplotacija tikrai nėr brangi. O tai man aktualu ;)

Trumpai tarniant yra tokia liga, silkomanija/meilė silkėm, kurios neišvarysi  (h)

supratau,siaip gan idomi meile gaunasi daryt diesel'i bet cia skonio reikalas aisku... sekmes darbuose ;)

P.S  labiau tokiai meilei pritarciau :)   
 (h)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na žinok pasitaiko ir dyzelio mėgėjai, bet rečiau čia, tai aš tas retas, ir tokie žmonės ne tik ūkininkai būna. O šiaip čia dar ir iš finansinės pusės tikiuosi sutaupyt :) Na ta balta meilė tai labai pikta yr :D Tik aš nelabai mėgstu greitį ;) bent kolkas. Akseleracija kitas dalykas, bet ji man dyzelinė patinka. Tikrai, benzo reitėjimas nors ir staigesnis, bet ne toks smagus, na, sunku papasaoti čia :)

Dėkui, sėkmės gali prireikti.

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
Manau už du su kapeikom paimtume dvi reikalingas audines, o toliau darbas. Nes jei pirkt tik motoro komplektą, tai visada trūks šimto šūdniekių ir vaizdas po kapotu bus ne koks ;)

Ehm, dabar noriu paklaust apie finansus, noriu Tavo teorinių paspeliojimų. Įmanoma mašiną ir variklį už 2000eur nupirkt? Bet juk dar reikės ją atgyvint, t.y. diržus, stbdžius ir pan. dalykus žiūrėt? Kaip manai, kiek visa ji, mašina, variklis, sugedusios dalys pakeitimui atsistotų? Na, žinau, kad sunku pasakyt, bet maždaug. O kiek dar darbas prisidėtų? Bent apytiksliai..Bet mažiau 3000eur nesitikėt, ane?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na čia daug diskutuota apie 1 ar 2 silkes pirkt, bet jei taip sakai, tai gal tikrai verta. Nes rinkt detales gali būt užsi... Šiaip pliuse mačiau kažkada baltą avantą 2.5TDi, jei gerai pamenu važiuoklė ar tai dėžė mirus buvo, bet jau dabar jos nėra. Na bet šrotuose galima rast, manau. Èia arba PM pranešk, apie kiek gali darbas kainuot. Nu bent apytiksliai ;)

Dar klausimas: iš kur žinot, ar dušimtė su stiprinta važiuokle ar su paprasta? Tiesiog žiūrėt visas dalis? Toliau, minėta stiprinta važiuoklė ir minėtos rimtos firmos, pvz BOGE detalės. Èia tas pats ar skirtingi dalykai, t.y. ta stiprinta važiuoklė tėra tos pačios ar analogiškos firmos kaip BOGE važiuoklė ar ne? Jei ne, kuris rimtesnis variantas?

Dar: čia ankščiau skundžiausi dėl RPM nesutapimo. Ką manai apie tai? http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=13281.msg128610#msg128610 Èia užsiminiau apie tai. Nu bet esmė:
"2. Kuro sąnaudos didesniame greityje, nes: benzino gričių dėžė pritaikyta žymiai greitesniems ir ne tokio aukšto sukimo momento apsukoms, tai 5 bėgiu varant 100 biškį variklis benzininėm apsukom turės dirbt, brangoka bus... Nežinau kaip tai išspręst. Rodos, dėžę kita gali reikt dėt."
Ką su benzinine dėže daryt? :|

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
Na čia daug diskutuota apie 1 ar 2 silkes pirkt, bet jei taip sakai, tai gal tikrai verta. Nes rinkt detales gali būt užsi... Šiaip pliuse mačiau kažkada baltą avantą 2.5TDi, jei gerai pamenu važiuoklė ar tai dėžė mirus buvo, bet jau dabar jos nėra. Na bet šrotuose galima rast, manau. Èia arba PM pranešk, apie kiek gali darbas kainuot. Nu bent apytiksliai ;)

Dar klausimas: iš kur žinot, ar dušimtė su stiprinta važiuokle ar su paprasta? Tiesiog žiūrėt visas dalis? Toliau, minėta stiprinta važiuoklė ir minėtos rimtos firmos, pvz BOGE detalės. Èia tas pats ar skirtingi dalykai, t.y. ta stiprinta važiuoklė tėra tos pačios ar analogiškos firmos kaip BOGE važiuoklė ar ne? Jei ne, kuris rimtesnis variantas?

Dar: čia ankščiau skundžiausi dėl RPM nesutapimo. Ką manai apie tai? http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=13281.msg128610#msg128610 Èia užsiminiau apie tai. Nu bet esmė:
"2. Kuro sąnaudos didesniame greityje, nes: benzino gričių dėžė pritaikyta žymiai greitesniems ir ne tokio aukšto sukimo momento apsukoms, tai 5 bėgiu varant 100 biškį variklis benzininėm apsukom turės dirbt, brangoka bus... Nežinau kaip tai išspręst. Rodos, dėžę kita gali reikt dėt."
Ką su benzinine dėže daryt? :|

sustiprintos v8 ir a200, kur variklis  20V, bet norint turėt tokią važiuoklę neapsieisi be tokios auto; Į savo paprastutę 2.3q silkę susidėjau tokią pakabą, bet aš išardžiau n tokių mašinų ir susirinkau viską; o šiaip kainuotų nemažai; draugui irgi surinkau tokią važiuoklę ant 1983 metų 1.8 fwd silkės, tai ten mašinoj tik nerealūs stabdžiai ir tebuvo :D
Tos pačios firmos BOGE yra atskiros dalys paprastai važiuoklei ir geresnei.. benzininę dėžę ir palikt reikia, nes yra variantų su normaliais perdavimais artimais dyzeliui, ir tdi atrodys gyvesnis..
dėl kainų nieko dabar nežinau, nes abejoju ar bus galimybių (h)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pajudinam seną temą (h)

Kiek iškasiau infos iš visokių variklių kodų lentų, ir elsų - 200-tinėj 20V variklis tik 3B buvo, taip?

Toliau domina: ar įmanoma pajungt tos dušimtės spydiką prie 1T varikliuko, ta prasme tepalo slėgo ir tempetratūros dačikus? Ar burt jau reikės?

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
Pajudinam seną temą (h)

Kiek iškasiau infos iš visokių variklių kodų lentų, ir elsų - 200-tinėj 20V variklis tik 3B buvo, taip?

Toliau domina: ar įmanoma pajungt tos dušimtės spydiką prie 1T varikliuko, ta prasme tepalo slėgo ir tempetratūros dačikus? Ar burt jau reikės?
manau kad nereikes. 20020v stovejo tik 3B

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Beje, išsiaiškinau, kad quattro ir fwd šimtinių dugnai labai skiriasi, todėl važiulkės keist neužtektų,
kainuotų daugiau nei variklį keist. NAUJA IDËJA PASMERKIAMA.
kad ir skiriasi tie dugnai, bet norint padaroma  ;)
čia pvz su B4: http://www.germanautoconnection.com/conversion_pictorial_3.htm
 (h)

Neprisijungęs makaule

• Žiūrėti profilį

kad ir skiriasi tie dugnai, bet norint padaroma  ;)
čia pvz su B4: http://www.germanautoconnection.com/conversion_pictorial_3.htm
 (h)

nejau nebuna kabriku q kad toki didvyriska darba zmogus uzkure???

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
na ir prie to paties apie 'silkių' važiuoklę: http://www.turbostars.ru/lit13.html

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
gyvas tavo projektas ant LT Domai ;) truktsta tik kardano ir q dezes turbut  :D
http://www.autogidas.lt/rodyti-skelbima.html?01.14328765

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
gyvas tavo projektas ant LT Domai ;) truktsta tik kardano ir q dezes turbut  :D
http://www.autogidas.lt/rodyti-skelbima.html?01.14328765
Prieš pusantros sav. LYG šita buvo parduodama už 1000eur. Tik praeitas pardevėjas sakė, kad cėškės matarui netinka kvatrinės dėžės, nežinau kiek tiesos tame :) Tipo sako reikia kalt šeškės variklį ir dėžę

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
nuva tiksliai tau kaiptik, cia pustasparne su placiais buferiais tai greiciausiai buvo Q kazkada, dugnuj jau nieko daryt nereiks, variklis jai 2.5 tai tiks pagalviu vietos,  meti sita lauk, jami nuo a6 (c4) 103kw su deze Q dar darbsciu ranku ir wuolia