Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 C4 2,5tdi paskirstymo dirzo keitimas.  (Skaityta 47019 kartus)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
pakeitus diržą mini 200k.? tai koks ten diržas? mano išprusimas mašinose ne toks didelis, bet esu girdėjęs max 90k. :)

normalus eilinis dirzas. esu su originaliu audi dirzu 300k. atmynes,bet nutraukiau pats nepagalvojes,kai ziema uztrauke ant buksyro kai salerka buvo uzsalusi kuro filtre  -25. cia ta ( c3 kur garaze foto yra) uzkuriau aisku,bet persoko dirzas ir po penkiu minuciu nutruko ant laisvu.(nutrukes dirzas buvo dar gero stovio,nor dar 50k. mink bet grubiai nutrauktas). kitas pavizdys: esu atvazeves su Dayco (made in usa ) dirzu 200k. km.) ir jo stovis keiciant buvo dar geras,jokiu suaizimu ar panasiai. taip kad nera cia jokio isprusimo,tiesiog pats sprendziu kada man ji keist. tai jai girdejai max: 90k. tai ir keisk - manes neklausyk...   :-]  kad nekaltintum po to jai tau nutruks... :) 

p.s. pataisyta.  :)   iprates skandinavuose fakturas uz objektus israsinet tukstanciais kronu,tai tie  3 nuliai automatiskai gavosi.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 06, 20:10:38 sukūrė Silwer103 »