Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?


Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 462918 kartus)

Neprisijungęs ponulis1

  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
sik*u ir tapsnojau.. Atejo tas B8 pagal koda blokelis, idejau, meta 2 klaidas (tos pacios, nors su tuo A6 blokeliu mete 3). Idejau dabar atgal a6 ta, rodos dega tik 2 kaip ir su B8`u...
Sakyciau pizd*c lempai mano, bet su suskaldytu blokeliu mano, tai veike kazkuri laika (nes lempa matos ardyta ir kazkas biski tvarkyta).

Tai gal kas nors patarsit kaip ta adaptacija padaryti.. ar gal reikia orginalaus VAG COM kabelio?

1.Adaptacija darau taip. Ijungiu degima, lempu jungikli statau ant 3-ios padeties (nes tik toje padetyje esant degimui, niekas isvis nedega priekyje. Ant auto dega sviesos, ant pirmos padeties dienos sviesos. Ant paskutines padeties, trumposios).
2. Rankinis NEuztrauktas, masina salyginai ant lygaus pavirsiaus.
3. Ainu i 56 xenon  -> Basis settings (04) -> 001 grupe -> OK. Error visuose uzsidega.. ir nera ON/OFF/NEXT.
Bandziau aiti pirma i Adaptation , 00 kanalas , save ir ok. Raso, kad uzsaugo default parametrus ir po to aiti i BASIC settings, kaip rasiau virsuje. Bet pas mane

-------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------


                Address 55: Xenon Range       Labels: 8T0-907-357.clb
Control Module Part Number: 8H0 907 357 A    HW: 8H0 907 357
  Component and/or Version: AFS 1           H01 0010
           Software Coding: 0000255
            Work Shop Code: WSC 00859 400 87080
           Additional Info: 8K0941329   AFS-Modul links H02 S001   8K0941329   AFS-Modul rechtsH01 S001   
                      VCID: 306FF64BA3D6889E243-8065
Fault Codes have been Erased

2 Faults Found:
01042 - Control Module; Not Coded
            000 - - - MIL ON
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 11100000
                    Fault Priority: 2
                    Fault Frequency: 1
                    Reset counter: 40
                    Mileage: 307812 km
                    Time Indication: 0
                    Date: 2018.03.11
                    Time: 13:49:14

01539 - Headlights Not Adjusted
            005 - No or Incorrect Basic Setting / Adaptation - MIL ON
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 11100101
                    Fault Priority: 2
                    Fault Frequency: 1
                    Reset counter: 40
                    Mileage: 307812 km
                    Time Indication: 0
                    Date: 2018.03.11
                    Time: 13:49:14

Neprisijungęs ~Romas~

  • Įrašai: 1904
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Klaipėda
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Xenon_Basic_Settings_in_BCM1/09-Cent._Elect._(J519)_controller

Tau ne šito reikia? Pagal šį ne 55 bloke, o 9 bloke.

Vehicles with factory installed Xenon headlights that do NOT use a diagnostic capable 55-Headlight Range control module use the link under [09] - Central Electronics instead.
« Paskutinį kartą keitė: 2018 Kovo 11, 19:20:39 sukūrė ~Romas~ »

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15014
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto



ir šviesos ant ijungtos padėties. Dar tos įdomumas, kodėl toks kodingas? Negaliu dabar prisijungti prie mašinos, bet ar tikrai toks, nebent važiuoklė kokia orinė

Neprisijungęs ponulis1

  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
raso ten sviesos ant isjungtos. o kazkuriame zingsnyje jau ijungtos turi buti..
Na pakaba adaptyvine.

Kas del 09 bloko, tai pas mane 12.12 kinietis kabelis, o cia raso "As of VCDS Release 15.7.0 it is possible to perform Basic Settings in address 09-Cent. Elect. "
Gal reiks poryt palekti iki draugo, pajungs orginalu kabeli (nors kiek esam junge, naudos nebuvo, kur kinietis ilenda, ten jau padaro darba, jei neilenda, tada kitas reikalas).

Kitur raso, kad buna viena klaida "01539 - Headlights Not Adjusted ", tada gal leidzia ta adaptacija daryti, pas mane dar ta "01042 - Control Module; Not Coded ". Tai kur ta moduli blin sukoduoti..

Ir dar seniau mesdavo kazkaip klaida (su orginaliu luzusiu blokeliu), kad kaireje faroje tarkim klaida, permetu blokeli, jau kitoje, bet klaidu nepamenu, logo neissaugojau.. o dabar toka klaida bendra, neraso kuri cia butent.. bet seniau ijungus ta viena fara ir suvaiskciodavo graziai, o ta paluzdavo tam tikru momentu (nors blokeli prajudinus, veike tam tikra laika).

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15014
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
raso ten sviesos ant isjungtos. o kazkuriame zingsnyje jau ijungtos turi buti..
Na pakaba adaptyvine.

Kas del 09 bloko, tai pas mane 12.12 kinietis kabelis, o cia raso "As of VCDS Release 15.7.0 it is possible to perform Basic Settings in address 09-Cent. Elect. "
Gal reiks poryt palekti iki draugo, pajungs orginalu kabeli (nors kiek esam junge, naudos nebuvo, kur kinietis ilenda, ten jau padaro darba, jei neilenda, tada kitas reikalas).

Kitur raso, kad buna viena klaida "01539 - Headlights Not Adjusted ", tada gal leidzia ta adaptacija daryti, pas mane dar ta "01042 - Control Module; Not Coded ". Tai kur ta moduli blin sukoduoti..

Ir dar seniau mesdavo kazkaip klaida (su orginaliu luzusiu blokeliu), kad kaireje faroje tarkim klaida, permetu blokeli, jau kitoje, bet klaidu nepamenu, logo neissaugojau.. o dabar toka klaida bendra, neraso kuri cia butent.. bet seniau ijungus ta viena fara ir suvaiskciodavo graziai, o ta paluzdavo tam tikru momentu (nors blokeli prajudinus, veike tam tikra laika).

Iš karto galiu pasakyti 12,12 du kabelius "išmečiau" neleido keisti kodingų, adaptacijų, tik klaidas rodė. Ar nebūsi ant to paties užsišokęs :-)

Neprisijungęs ponulis1

  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
Na tada reiks iki "draugo" elektriko vaziuoti, turi kabeli org, uz 5 eurus duos pasinaudoti.. bus matyt tada, nes kolkas minciu neturiu.. :think: :think: :think:

Neprisijungęs ponulis1

  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
dar bandziau googlinti, bet nieko neradau..
Dar ziurint i klaida, tai abu blokelius lyg ir mato ir tokiu pat kodu, tai turetu viskas ok su jais buti.. Jei koks sensorius nuo vaziuokles numustas butu, kitokia klaida tureciau gauti speju..
Additional Info: 8K0941329   AFS-Modul links H02 S001   8K0941329   AFS-Modul rechtsH01 S001   

Na  belieka kabeli org jungti, gal pades..

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15014
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto



klaida tai tokia turėtų būti, odingas tik skiriasi, gal dėl važiuoklės

               Address 55: Xenon Range       Labels: 8K0-907-357.CLB
Control Module Part Number: 8K0 907 357 B
  Component and/or Version: Dynamische LWR  H01 0010
           Software Coding: 0000004
            Work Shop Code: WSC 02145 785 00200
                      VCID: 346318E32EAB
Fault Codes have been Erased


1 Fault Found:
01539 - Headlights Not Adjusted
            005 - No or Incorrect Basic Setting / Adaptation - MIL ON
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 11100101
                    Fault Priority: 2
                    Fault Frequency: 1
                    Reset counter: 147
                    Mileage: 105200 km
                    Time Indication: 0
                    Date: 2008.05.27
                    Time: 00:18:25

Neprisijungęs ponulis1

  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
Nezinau kur tas kidingas saugosi, ar isvis tuose blokekiuose ar kur konforto bloke. Gal tame naujame blokelyje codingas neatitinka jei kitokio setupo masinoje buvo.. na poryt tik iseis is garazo auto issivaryti, vaziuosiu su org laidu pabandyti..

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15014
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Nezinau kur tas kidingas saugosi, ar isvis tuose blokekiuose ar kur konforto bloke. Gal tame naujame blokelyje codingas neatitinka jei kitokio setupo masinoje buvo.. na poryt tik iseis is garazo auto issivaryti, vaziuosiu su org laidu pabandyti..

taigi 55 bloke ir matai kodingą, kaip ir pas visus kitus blokus

Neprisijungęs Evka

  • Įrašai: 32736
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Mažeikiai
Nezinau kur tas kidingas saugosi, ar isvis tuose blokekiuose ar kur konforto bloke. Gal tame naujame blokelyje codingas neatitinka jei kitokio setupo masinoje buvo.. na poryt tik iseis is garazo auto issivaryti, vaziuosiu su org laidu pabandyti..

O tai kokį bloką tad koduoji? :D

Neprisijungęs ponulis1

  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
nu 56 bloka xenon. Bet kodingo niekur as nekeiciu, i adaption 10 ilendu , tik save spaudziu , jokiu parametru nekeiciu (kiek skaiciau pradinius parametrus atstato, tai nebent cia tas codingas ir  gaunasi, bet kiek esu kazka kodaves, tai visai ne taip..). Kazko matyt nesuprantu  :think: :think:

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15014
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
nu 56 bloka xenon. Bet kodingo niekur as nekeiciu, i adaption 10 ilendu , tik save spaudziu , jokiu parametru nekeiciu (kiek skaiciau pradinius parametrus atstato, tai nebent cia tas codingas ir  gaunasi, bet kiek esu kazka kodaves, tai visai ne taip..). Kazko matyt nesuprantu  :think: :think:

Tai kur adaptacijų langelis, ten pat ir coding, spausk jį ir žiūrėk ką ten rašo.

Neprisijungęs ponulis1

  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
aisku. nu reiskias kodingo kito nevedziau, o saugant prisimenu, kad mete 00250, tai gal reikia isnaujo ivesti kita ir vel issaugoti sita. nu reiks pazaisti.. kolkas masina padziauta, suportus biski teplevau ir ratus noriu nusidazyti, o pakaitiniu neturiu.. o po darbu , laiko nedaug lieka krapstytis, plius asmeninis gyvenimas..  :-(

Neprisijungęs ponulis1

  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
kuo gilyn i miska, tuo daugiau parptizanu  :-] :-] :-] :-]
Kad masina ivaziuotu i garaza, dedu lentas , pastebejau, kad uzkurus, ismesdavo klaida  steering wheel bla bla bla, bet net nesigilinau, nes pravaziavus uzgesdavo (akumo nebuvau atjunges). si karta isvaziavau, niekas neuzgeso ir kas mano galvai nesuprantama VAIRAS STOVI ~30 laipsniu i kaire pasisukes, nors masina tieisiai vaziuoja. Prie vairo kolonkes antgaliu nelindau.. ar cia aktyvi vairo kolonele sugeba kazkaip "SUVEDIMA" nusukti tiek?? nepagaunu kampo :D siaip praskanavau full scan ir tryniau klaidas, niekas nedingo..
Vairo stiprintuvas veikia.. aisiu dar i kiema prachekint, koks klaidos kodas, nes nuo ryto nebuvo kada ..

Neprisijungęs Evka

  • Įrašai: 32736
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Mažeikiai
O ką rodo real vairo parodymai? Adaptaciją padaryk kolonėlės ir atsistos viskas į vietas. Mistika ten su ta tavo mašina :D

Neprisijungęs ponulis1

  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
nu reikia  ziureti, kaip ta adaptacija dabar padaryti :D  (H-)
ps. klaida ismesdavo sita steering wheel TIK GARAZE ant lentu, matyt, kazko nesuprasdavo vairo stiprintuvas.. taip nera buve.


Neprisijungęs Evka

  • Įrašai: 32736
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Mažeikiai
Pradžiai užsikūręs auto susuk vairą pilnai į vieną pusę, po to į kitą ir pastatyk lygiai per vidurį. Gal ir pati susigaudys. Tik nesuprantu, kur tau klaidą išmesdavo? Normaliai važiuojant į garažą, kuris lentomis išklotas ar kaip?

Neprisijungęs ponulis1

  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
i garaza ivaziuojant nemesdavo, bet ant dobes stovint, yra lentos uzdengti duobe ir vienas rata budavo daznai ant krasto taip pakibes. Tai ivaziavus klaidos nera, viskas ok. Bet kuriant kai tie ratai "itempti" budavo, ismete 2-3 kartus ta klaida, bet pravaziuodavau 10 metru tiesiai ir pagesdavo.. klaida rodos buvo iesme, kad overpresure kolonelei.. nu realiai mastant neturetu vistiek taip mesti klaidos, kazkas reiskias gliucina.. sukinejau ryte vaira, bet nieko. turiu isimetes vcds i masina, per peitus isbegsiu is darbo, bandysiu pazaisti..  (H-) (H-) (H-) :think:
Pirksiu blin bmw sekancia :D :D

Neprisijungęs ponulis1

  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
FLOOD`eris konkretus sitoje temo su savo sugriuvusiom audi :))
Na vaira susukau i viena, i kita pravaziavau puse rato ir tiesiai ~150 metru ir dingo visos klaidos (kalibracija pats pasidare, be vcds).

2. DEL BLOKELIU XENON. info mazai randu, bet is C6 temos ratau.

Note: Perform Security Access before Coding and Basic Setting (Headlight Adjustment) after Coding!

Note: If coding is 0000255, then the module is NOT coded. Do not try to recode with 0000255.

Tai tas 0000255 gaunasi kad mano blokas NESUKODUOTAS (nors cia info is c6, bet sutapimas per didelis butu..) , nors va kolega pora postu atgal ir minejo, kad kodingas idomus (o as jo nekeiciau, del to ir neturejau itarimo, kad jis kitoks...).


TOLIAU. Bandziau keisti kodinga i savo 000020 (magnetik suspensio 8k kebulo), bet raso security access reach bla bla bla..

Tai babdziau vesti security acress ten duota 61378. Koda priieme, bet kodingo vistiek keisti neleido ir meta security acess.. Kitur radau, kad kodas dar gali buti 02000 , bet vedand raso netinkamas..

Idomu orginalus kabelis cia padetu?

Neprisijungęs ponulis1

  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
floodinam toliau, gal kazkam info pades..

Su org vcds tas pats. security bla  bla bla. sako gal reikia audi onlaino..

siulo atvezti savo mirusi blokeli ir sita ir perlituos atminti..

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15014
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
floodinam toliau, gal kazkam info pades..

Su org vcds tas pats. security bla  bla bla. sako gal reikia audi onlaino..

siulo atvezti savo mirusi blokeli ir sita ir perlituos atminti..

Ką gali padėti tokia informacija, kad nežinai kaip kodingas keičiasi ar , kad kažkokie veikėjai užsiims perlituoti xenon blokelio atmintį (didesnio absurdo negirdėjau).Tu ne c6 skaityk temas, o b8 ir rasi security kodą (jeigu jis reikalingas), vesk paprastą važiuoklę ar dar ką, ekspermentuok ir rasi galus.

Neprisijungęs ponulis1

  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
nu security code pats vcds sufleruoja ,uzvedus ant langelio, issoka balionas. ji priima, bet kas is to, jei neleidzia ivesti.. bandem ir kitu pora kodingu ivesti, nepadejo. durnai tos lempos pas mane nustatytos, ant visu padeciu jungtuka kur belaikysi, vistiek kazkas dega, gal turi isvis neakyvios lempos buti..

o del perlitavimo, ka siulai, jei siauliu kaimas audi centro neturi ir uz adaptacija 70e koki moketi centre? (jei padetu dar visu pirma). geriau geras patarimas, nei kritika.

o isidejes ne vienai autopilota, pririses abs, perkodaves skideli, sukalibraves g85 ir t.t. nesu visai visai nulinukas vcds, bet aisku megejas..

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15014
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Kokia kritika, jau net neaišku net ką patarti. Gali atjungti iš viso lempas, xenon blokas mes klaidas, bet koduosis, matysi gyvuose parametruose aukščius.Pajungi lempas vėl žiūri kokios klaidos atsiranda, abiejų lempų vienodos ar ne, output testą kokį leidžia daryti. Dar nebuvo , kad reiktų kažkokią atmintį perrašinėti, nes tie blokeliai laisvai keičiasi , o ir kainuoja ne kosmosą. Ir iš viso, pas tave klaida bloke, tu keitalioji blokelius ant lempos, tai pats  blokas originalas, jis anksčiau dirbo, ar čia naujas?

Neprisijungęs ponulis1

  • Įrašai: 789
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Šiauliai
Orginalas. Dirbo. Keiciau tik blokeli. Lempa matosi viduje mechanishkai tvarkyta, bet veike su mano trukusiu blokeliu kazkiek. Laiko , atsigaudavo ir vel.. blokelio mikroschema perluzus, tai del to gliuchino. Na va davei patarima. Atjungsiu lempas ir bandysiu koduoti.
« Paskutinį kartą keitė: 2018 Kovo 17, 08:26:03 sukūrė ponulis1 »



 

Related Topics

  Antraštė / Pradėjo Atsakymai Paskutinis įrašas
10 Atsakymai
2239 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2009 Rugsėjo 02, 11:51:37
sukūrė Bajoras
10 Atsakymai
2028 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2011 Vasario 06, 21:30:40
sukūrė Raimis
1 Atsakymai
696 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2014 Sausio 29, 23:02:02
sukūrė only AUDI