Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1261693 kartus)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Man ir reikia 8T0 035 223 T  (M C F). Ju meistrai netvarko, nes ateina sviesolaidis, jie negali patikrinti.. nebent rasi toki, kur pasijungs masinoje ir knisis puse dienos kazkokiu budu ilindes su aparatura i bagazine :D :D
Beja uz 350e galiu as ji gauti. ieskau pigiau.. nors ebay ir siaip po 500 vaiksto.. jei nerasi ir noresi, uz tuos 350 perleisciau :) O su S raide esu rades uz 90e, bet kiek suprantu, ten bango iki 9 metu, bet be navigacijos.. nebent procesoriu is savo stipreko perlituoti ..

isardzius savo stipra, supratau kad jis susideda is dvieju daliu, ty valdymo bloko (smegenu) ir "galinio" stiprintuvo, tau reikia issiaiskinti kuri dalis yra nukepus.. nebandei issiairdyti ir vizualiai pasiziureti jo bukles? galinio stiprintuvo remontas yra paprastesnis negu smegenu, mano atveju galinis stiprintuvas buvo ok, bet smegenys labiau uzpiltos, garsa pavyko padaryt, nors bloke rodo ta pacia klaida.. abi platos atsijungia viena nuo kitos, tai yra sancu rasti TIK sukepusia plata.

mano variantas po platos ir kontaktu isvalymo

https://drive.google.com/file/d/1Fk1Ftf5SUSXRtcFAkR-6WxqtpRkeQfc2/view

« Paskutinį kartą keitė: 2017 Gruodžio 04, 11:20:05 sukūrė adrian »