Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1261064 kartus)

Neprisijungęs Vytciokaz

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
sveiki vyrai susidūriau su didele bėda a4 b6  meta abs bloke  klaidą kurios neina ištrint, buvo padarytas angle sensor kalibravimas(pakeistas ir sensorius) ir abs bloką per naujo teko prisirišt, o prieš tai, kai degė angle sensor šitos klaidos nesimatė, akumas pakrautas, iki abs bloko maitinimas ateina, pagal autodatą radau kad tarp korpuso ir 2 kontaktų turi būti 0 omų varža, pas mane ji 0,2 omo, mechaninę dalį bandžiau pakeisti, niekas nesikeičia, tai va klausimas ko šitai mašinai trūksta kad užgestų lemputės?

-------------------------------------------------------------------------------
Address 03: ABS Brakes        Labels: 8E0-614-517.lbl
   Part No: 8E0 614 517
   Component: ABS/ESP front      D1320 
   Coding: 04255
   Shop #: WSC 00000 
   VCID: E5C1D71F7F949D36875-5072

1 Fault Found:
01200 - ABS Valves Supply Voltage
            35-00 - -

O nėra kokių nors neoriginalių xenon žibintų ar dar ko nors prijungta neoriginalaus ir kas valgo daug elektros kai sakant? Man būdavo klaidas išmeta kai neoriginalųs, kiniški xenonai sudėti, ir šviesas įjungiant iškart abs blokas pasigaudavo klaidą. Ir dar budavo tokie keisti dalykai, važinėjau su kiniškias xenonais, viskas ok, atėjo laikas kai išėmiau juos, poto vėl susidėt norėjau ir klaidas pradėjo mėtyti, buvo kad būtent kur yra abs blokas tą pusę pajungus, klaidas meta ABS blokas, Tai dar buvau atradęs, kad įjungi šviesas, jie pakaista, įsižiebia, užgesini, ir vedi mašiną, ir tada jungi vėl šviesas, na žaidimas. Esmė tame kad būna įtampos krytis, gali būti kad ir akumuliatorius silpnas jau.
Daug prirašiau, bet Esmė tame kad pabandyk su kitu akumuliatoriumi, arba ieškok kad padaro įtampos kritį...