Pripaišėt krūva info, kai jau jos nereik, man dabar iš to naudos nulis.
O prieš tai, buvo įvairių nuomonių ir pakomentavimų, kuriais remiantis negalima buvo imtis kokiu nors finansinių veiksmu.
Pagal save aš padariau viską teisingai, bet nepigiai. Kiti temptu gumą ir kažkaip pasidarytu viska pigiau.
Pabaiga tokia: Diagnostika keli garažiniai servisai su Vagu vėl ir vėl žiūrėjo ir trynė klaidas + tanagroj tikrinta galutiniam patvirtinimui.
Užsakytas naujas zondas iš audi centro: kaina 630Lt.(su nuolaida)
Tad darbus patikėjau Dzūkų g. Tanagrai, palikau detale ir mašina, po poros valandų padarė
(darbų kaina 166Lt. garantija tokia: jei kas bus blogai, atvažiuokit).
Tai kad tamsta visiškai esate neteisus ir nenorite to pripažinti

Tau aiškiai buvo nurodyti lambdų kodai ir net apytikrės kainos, bet tu nežinia ko norėjai, aplamai nežinia ko klausiai čia ir myžčiojai,
tau net Audi centras per išeigines info nepateiks, o gal tu manai kad forume yra budintis tokiais klausimais
ir vistiek (KAIP AŠ IR SAKIAU, kad tokie kaip tu galvoja kad servisai su žinomais vardais yra dievų dievai) nubėgęs tenais užsisakiai
iš ten ir gavai grynai tai kas čia tau buvo nurodyta
Dėl kažkokių priežasčių Bosch firma tau nebuvo rimta alternatyva - na tavo reikalas. Žodžiu ar tu apsimeti kad tau nedaeina kad
supjoviai grybą ar tau tikrai nedaeina - tavo reikalas, nes jau nusibodo
myli savo aude

Yra žmonių kuriems tai nesuprantama, bet aš savo mašina labai gerbiu, kokia ji bebūtu.
Su Bosch lamda ir su pakeitimu bu galima sutilpti į ~300lt. be jokių "gumos tempimų, o likusius ~500lt. panaudt belekam kitam tai
pačiai mašinai, tikrai manau atsirastų kam - tai faktas. Nors ką aš čia ne savo pinigus skaičiuoju, p x man , lai užsimyli su gerbiamąja