Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1264866 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: Klaidos
« Atsakymas #225: 2009 Liepos 31, 21:47:46 »
aną temą užrakino, bet tiek rašiau, tai papostinsiu čia:

Ieškojo ieškojo, rado keliolika variantų, tiksliai neaišku kuris man tiks. Ir dar dauguma 4 kontaktų, o man reik 5.
Tai jie ir sako, duokit tikslų audi detalės kodą, o mes ją paversim į savo.
:-] :-] :-] nu matai, net Bosch'o darbuotojai negalėjo tau padėt.... įdomu ką Audicentras pasakys - įtariu nuo europinio parinks ir psio.
šiaip tai merikoniškai mašinai info reiktų amerikonų forumuose ieškot, aš visai čia rimtai ir be padjobkių  (+) (+)
iš kur tu ištraukiai kad penkių laidų, gi čia aiškiai parašė tau ir schemą pridėjo:
magal Mitchell'ą 2 zondai 6 laidai plius ekranas, 2 zondai 4 laidai plius ekranas........
ir aš juk pora nuorodų buvau įmetę kur kaip tik parduodami Bosch lambdos tavo mašinai. Ir jei labiau pasigilintum tai visai nebūtina dėt tą originalų
su originaliu kodu, ir pvz aš asmeniškai lambdą siunčiausi iš amerikos ir visai ne net Audi markei skirtą, nors pas mane ir Audi ir europinė,
taip kad sveikas gyvas pradėjęs mokslus apie deguonies daviklius  ;)