Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 2035099 kartus)

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #20125: 2013 Sausio 07, 18:04:31 »
trumpai - jei su meet'ais viskas butu ok, tai nebutu net tokios diskusijos ir nebutu pastoviai kalbama kad atvaziavo tik vienas ar du zmones i meet'a. fakto nezinau, bet manau, kad kituose, net ir mazesniuose miestuose kartais susirenka daugiau nei kaune. o del priezasciu kas negerai - visi turi savo nuomone, savo regejimo kampa. iseitis? ar moderatoriai ar koordinatoriai ar dar kas turetu isiklausyti i izvelgiamus minusus ar pagrista kritika ir ieskoti visa aprepianciu iseiciu atmetant kryptis kurios klubui nepakeliui. del patirties ir kitu dalyku perdavimo - turbut gavosi paveluotai, nes jei nebutu uzdelsimo ar kaip cia pavadinti tai ir "kartu kaita" butu sklandi :V asmeniskai as irgi jau nebegaleciau rimtai prisideti, nes ir jau kitos problemos - darbas, seima, vaikai ir kiti pomegiai, kaip ir daugumai "nueinanciuju". taciau butu smagu kartas nuo karto uzsukti i smagius suvaziavimus. galbut jie dar isibeges? sekmes besistengiantiems ir uz tai atsakingiems.
p.s. kritika - variklis, stumiantis tobuleti. jei zmogus negali, nenori jos girdeti - jam ne vieta buti vadovaujanciose pareigose. cia mano nuomone nenukreipta jokiam asmeniui, o skirta bendrai.
viskai sutinku ir palaikau ;) gerai zmogus kalba  (y) ir is tikro as nesuprantu ko visi cia pyksta kai pasakai kad grupeleimis visi bendrauja? Bajorai neisizeisk visi kas esate nuo pradziu(tame tarpe ir tu) visada stovite tie patys ir kalbates tarpusavyje,kiti stovi nuosaly ir kalbasi tarpusavyje tai gal beda pagrindine ir yra bendravime? gal reiktu nuo to pradeti. cia aisku sakau neisizeisk tiesiog mano nuomone bei mano pastebejimas

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20126: 2013 Sausio 07, 18:08:36 »
man ir tas 40 tuks. labai uzkliuvo.... nuo kada tokios a6 kainos 99m.?

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20127: 2013 Sausio 07, 18:17:04 »
na ir prirašėt čia ff Perskaičiau ir supratau, kad abi pusės turi savo argumentus, bet viena kitos vis tiek negirgi (-) :-] Ne kartą ir ne du jau buvome susidūrę su tuo ir tik gyvas susitikimas padeda išvengti kažkokių nesusipratimų. Pats jau rašiau kodėl esu visiškai neaktyvus - komandiruotės (va ir dabar Taline randuosi), poros mėnesių pirmagimis, namo įsigijimas ir su tuo susiję rūpesčiai. Tikrai neturiu laiko net artimiausių šeimos narių aplankyti ir audiklubo MM pastumti į šoną (n)

P.S. Jei reikės muštis su naujokais, aš aišku galiu prisijungti (8-)
p.s. kam, mustis galima idomiau koki slaloma padaryt   naujokai pries senelius :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20128: 2013 Sausio 07, 18:23:34 »
viskai sutinku ir palaikau ;) gerai zmogus kalba  (y) ir is tikro as nesuprantu ko visi cia pyksta kai pasakai kad grupeleimis visi bendrauja? Bajorai neisizeisk visi kas esate nuo pradziu(tame tarpe ir tu) visada stovite tie patys ir kalbates tarpusavyje,kiti stovi nuosaly ir kalbasi tarpusavyje tai gal beda pagrindine ir yra bendravime? gal reiktu nuo to pradeti. cia aisku sakau neisizeisk tiesiog mano nuomone bei mano pastebejimas
Ar tikrai esi mates kad senbuviai stovi atskirai nuosaly? :)
As to nemaciau, bet ne visuomet ir pats bunu. Tad ar tikrai tai matai?

Man pacia idomu, kur kiti klubo nariai, labai idomu, nes akivaizdu kas stengiasi, akivaizdu kurie senbuviai aktyviau sia tema bendrauja. Kitu oficialiu zmoniu nei kvapo :)
As gryzes I meetus pats buvau totalus naujokas, nepazinojau totalios daugumos dalyviu, na ir ka? Cia skustis reikia? Nori daryti - imi ir darai, nori pakalbeti - sedi ir kalbi, o ne forume kaip Delfi komentatoriai :)

Tad gal sedam prie stalo apskrito? As ne narys, bet man pacia idomu ka galima nuveikti ateityje, o ne kas buvo. Si penktadieni panasu kad Tadas isileis I patalpas, tiketina kad bus video apzvalga, atsinesime meisto, ka uzkasti. Niautrali neipareigojanti aplinka. Ka i tai? Ar taip ir liksime tik forume su akmenim rankose?

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20129: 2013 Sausio 07, 18:23:58 »
as kaip naujokas pasiuliciau gerai m.m praleist bet  nemum mokyt (H-)butu taip su kokiom tirm masinom reiktu susirenka pvz 12-15 zmoniu visi sedam draugiskai i aukstadvary nuo kauno 70km su biski. kartodormas visi pasidarom varzymas tarpusavy trasoj 1150m ilgio su pramogineis kartais po varzybu apdovonojimas simbolinis ir saslykai kokie.ir gerai dienele praleista .bet neidomu manau

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20130: 2013 Sausio 07, 18:25:39 »
gali ir daugiau zmoniu vaziuot kartingu dauk ten manau rasit tikrai ant kelio kelis lt nuvaziuot.ir ant kartingo vienas vaziavimas 5 ratai 20lt

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20131: 2013 Sausio 07, 18:27:13 »
padarytume pirmas vaziavimas treniruote 5 ratai antras kvala ,ir 3 vaziavimas varzybos 5 arba 10 ratu  ar gamtoj geriau laika praleist ar kavinei prasedet jum sprest jai kaz uz rasom taremes as paskambinu i kartodroma pazystamai ir bus sutvarkyta
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 07, 18:28:54 sukūrė kz2 »

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20132: 2013 Sausio 07, 18:27:48 »
man ir tas 40 tuks. labai uzkliuvo.... nuo kada tokios a6 kainos 99m.?
gal sumaise i 2009  :think:

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20133: 2013 Sausio 07, 18:28:10 »
Ar tikrai esi mates kad senbuviai stovi atskirai nuosaly? :)
As to nemaciau, bet ne visuomet ir pats bunu. Tad ar tikrai tai matai?

Man pacia idomu, kur kiti klubo nariai, labai idomu, nes akivaizdu kas stengiasi, akivaizdu kurie senbuviai aktyviau sia tema bendrauja. Kitu oficialiu zmoniu nei kvapo :)
As gryzes I meetus pats buvau totalus naujokas, nepazinojau totalios daugumos dalyviu, na ir ka? Cia skustis reikia? Nori daryti - imi ir darai, nori pakalbeti - sedi ir kalbi, o ne forume kaip Delfi komentatoriai :)

Tad gal sedam prie stalo apskrito? As ne narys, bet man pacia idomu ka galima nuveikti ateityje, o ne kas buvo. Si penktadieni panasu kad Tadas isileis I patalpas, tiketina kad bus video apzvalga, atsinesime meisto, ka uzkasti. Niautrali neipareigojanti aplinka. Ka i tai? Ar taip ir liksime tik forume su akmenim rankose?
gerai jei jau taip kimbama prie zodziu tada sakau taip, grupele senbuviu ir visada bendraujanciu tu paciu veidu ir kitose grupelese visi like atavziave . pats esu dalyvaves ir zinau kad taip tikrai yra ir buvo. netgi galkiu nickais suvardint su kuo tuo metu stovejau,kas kitur stovejo. arba ok jus senbuviai kalbates o visi nosi krapsto ir atsieit klausosi :facepalm:

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20134: 2013 Sausio 07, 18:30:45 »
gerai jei jau taip kimbama prie zodziu tada sakau taip, grupele senbuviu ir visada bendraujanciu tu paciu veidu ir kitose grupelese visi like atavziave . pats esu dalyvaves ir zinau kad taip tikrai yra ir buvo. netgi galkiu nickais suvardint su kuo tuo metu stovejau,kas kitur stovejo. arba ok jus senbuviai kalbates o visi nosi krapsto ir atsieit klausosi :facepalm:
nickais prašome (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20135: 2013 Sausio 07, 18:31:12 »
p.s. kam, mustis galima idomiau koki slaloma padaryt   naujokai pries senelius :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]
slalomui jamsiu BMW  (8-)

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20136: 2013 Sausio 07, 18:31:53 »
sugalvojau smagus meetas butu paziuresim kam idomu  bus .teko matyt  jai idomu kaip sakau darom grupele kas nori ir viskas jai ne tai ne

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20137: 2013 Sausio 07, 18:34:29 »
taip pat is mano puses dar vienas pastebejimas. daug kas vaziuoja alaus atsigerti,kazko stipriau ir turi kas parves o ka daryti tiems kas tarkim neturi kas parveztu bet nori irgi tame dalyvauti? likti namie ir tai padaryti su draugais? :) galbut net pati veikla turetu buti keiciama,tiesiog as ir pats zinau ne viena zmogu kurie skaito tai ir mane paliko bet tiesiog nenori reikstis cia garsiai nes zino kad niekas nesikeicia jau kuris laikas. as pats atvaziuodavau seniau i meet ir budavo smagu nes susirenka zmones su kuriaisi yra ka ,apie ka kalbet bet nu paskutiniais kartais kai buvau tai zinokit nu sorry,atavarai ir davai varom i kavine ar bara ir didelis stalas,daug zmoniu ir visi kalba atskirom temom arba isvis klausosi kitu ,tai kurioj cia vietoj klubas? kur bendri tikslai,bendra kalba?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20138: 2013 Sausio 07, 18:35:44 »
as kaip naujokas pasiuliciau gerai m.m praleist bet  nemum mokyt (H-)butu taip su kokiom tirm masinom reiktu susirenka pvz 12-15 zmoniu visi sedam draugiskai i aukstadvary nuo kauno 70km su biski. kartodormas visi pasidarom varzymas tarpusavy trasoj 1150m ilgio su pramogineis kartais po varzybu apdovonojimas simbolinis ir saslykai kokie.ir gerai dienele praleista .bet neidomu manau
Na ir vel tu su laiko masina ir vizijom lenki visus :)
Kiek kartu darytos ir kartingu varzybos, kiek kartu seip vare zmones palakstyti.
Nusistatymas is ankstinis tikrai tavo beribis ;)
Savo srity manau esi stiprus zmogus ir tokius renginius padetum gerai paruosti, bet... Nusistatymas isankstinis kisa koja. :(

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20139: 2013 Sausio 07, 18:36:17 »
Šiaip būtų smagu, bet... tikrai nesigautų darbo dieną (-) Darbo dienomis su šeima beveik nebūnu, tai savaitgaliais neatsimenu kada buvau kur nors ištrūkęs, norisi ir su vaiku pabūti daugiau, nes užaugs jis, o aš per savo darbą net nežinosiu kas jis per žmogus (n) Abejoju dėl savo dalyvavimo savaitgalį.

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20140: 2013 Sausio 07, 18:39:25 »
koks skirtumas nusistatymas  :-]nematau reikalo diskutuot daugiau    (y)isizeide senbuviai  :-]kas dabar tu bajorai metei namioka nusistatimas tavo netinka tai kas diskrimunuoja dabar ka ? o poto klause kodel nesirenka zodziu geriau patilesiu......................................................................
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 07, 18:41:05 sukūrė kz2 »

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20141: 2013 Sausio 07, 18:40:59 »
smarkiai trenkė durimis ir išėjo. ech...  :) nieko, kz2 maladec žmogus, grįš  ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20142: 2013 Sausio 07, 18:42:32 »
taip pat is mano puses dar vienas pastebejimas. daug kas vaziuoja alaus atsigerti,kazko stipriau ir turi kas parves o ka daryti tiems kas tarkim neturi kas parveztu bet nori irgi tame dalyvauti? likti namie ir tai padaryti su draugais? :) galbut net pati veikla turetu buti keiciama,tiesiog as ir pats zinau ne viena zmogu kurie skaito tai ir mane paliko bet tiesiog nenori reikstis cia garsiai nes zino kad niekas nesikeicia jau kuris laikas. as pats atvaziuodavau seniau i meet ir budavo smagu nes susirenka zmones su kuriaisi yra ka ,apie ka kalbet bet nu paskutiniais kartais kai buvau tai zinokit nu sorry,atavarai ir davai varom i kavine ar bara ir didelis stalas,daug zmoniu ir visi kalba atskirom temom arba isvis klausosi kitu ,tai kurioj cia vietoj klubas? kur bendri tikslai,bendra kalba?
As pvz savo problemas pats sprendziu, kaip gryzt, su kuo, gert piena ar alaus bokala. Ne vienas sugeba susiderinti su kitais, kas pakeiui namo pametetu. Tereikia paklausti. Na o tau matau visas meete esantis zmoniu ratas turi problemas ispresti.  Dauguma zmoniu atvaro tiesiai is darbo ir nevalge 6-8 valandas. Tai tipo stoveti, salti, trypti aikstelej?

Ne visi meetai bare, ne visi aisktelej, ne visi su alum ar arbata. Tam yra nemokama sms linija, kurios metu is anksto pranesama kas vyks. Kas nori, tas jas gauna ir nebuna jokiu staigmenu, bei viska zino is anksto ir kam ruostis. Galu gale idomi ar neidomi tema kiekvienam individualiai.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20143: 2013 Sausio 07, 18:44:52 »
koks skirtumas nusistatymas  :-]nematau reikalo diskutuot daugiau    (y)isizeide senbuviai  :-]kas dabar tu bajorai metei namioka nusistatimas tavo netinka tai kas diskrimunuoja dabar ka ? o poto klause kodel nesirenka zodziu geriau patilesiu......................................................................
Paskaityk savo posto paskutinius zodzius. Nereik isizeisti.
As toks pats kaip tu. Sios karstos temos dalyvis.

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20144: 2013 Sausio 07, 18:49:59 »
Nebelinksmai čia užbaigėt visai..  ff O aš va po egzamino grįžau, ir panašu, kad "paėjo"  (8-) Taip kad čia malonios diskusijos dienos metu, puikiai padėjo pasiruošti  :-]

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20145: 2013 Sausio 07, 18:50:51 »
Na ir vel tu su laiko masina ir vizijom lenki visus :)
Kiek kartu darytos ir kartingu varzybos, kiek kartu seip vare zmones palakstyti.
Nusistatymas is ankstinis tikrai tavo beribis ;)
Savo srity manau esi stiprus zmogus ir tokius renginius padetum gerai paruosti, bet... Nusistatymas isankstinis kisa koja. :(
bajorai ka lakste bazei arba prie megos manau yra skirtumas tikroj trasoj virs 1km ilglio matai kaip senbuviui pasakai kazko nepriimtino tada vun ciut ne  o ant naujoku galima varyt jie neturi isizeist  toks zodis yra u..................
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 07, 18:54:03 sukūrė kz2 »

Neprisijungęs Brukshnys

• Įrašai: 177
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20146: 2013 Sausio 07, 18:53:56 »
O tai cia pasirodo ne man vienam egzai ant nosies kabo. :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20147: 2013 Sausio 07, 18:54:07 »
Raudondvario pl ir Vilko kartodrome lakstymai pagrinde vyko. As nebuves tavo minetoj trasoj, bet klubieciai yra ten vare, girdejau kad puiki vieta.

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20148: 2013 Sausio 07, 18:55:04 »
O tai cia pasirodo ne man vienam egzai ant nosies kabo. :D

Sesija  :goodboy: kur ką mokais?  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20149: 2013 Sausio 07, 18:56:30 »
Nebelinksmai čia užbaigėt visai..  ff O aš va po egzamino grįžau, ir panašu, kad "paėjo"  (8-) Taip kad čia malonios diskusijos dienos metu, puikiai padėjo pasiruošti  :-]
Tau geriau matau,o manes TA nepraleido, nes veidrodelio apdailos plasmasines nebuvo, nepadejo niekas. As apakes. Po truputi tvarka darosi :)

Na o viens dyzelis kai uzdumino per TA testa, tai kaip garvezys :D ziauriai