viskai sutinku ir palaikau
gerai zmogus kalba
ir is tikro as nesuprantu ko visi cia pyksta kai pasakai kad grupeleimis visi bendrauja? Bajorai neisizeisk visi kas esate nuo pradziu(tame tarpe ir tu) visada stovite tie patys ir kalbates tarpusavyje,kiti stovi nuosaly ir kalbasi tarpusavyje tai gal beda pagrindine ir yra bendravime? gal reiktu nuo to pradeti. cia aisku sakau neisizeisk tiesiog mano nuomone bei mano pastebejimas
Ar tikrai esi mates kad senbuviai stovi atskirai nuosaly?

As to nemaciau, bet ne visuomet ir pats bunu. Tad ar tikrai tai matai?
Man pacia idomu, kur kiti klubo nariai, labai idomu, nes akivaizdu kas stengiasi, akivaizdu kurie senbuviai aktyviau sia tema bendrauja. Kitu oficialiu zmoniu nei kvapo

As gryzes I meetus pats buvau totalus naujokas, nepazinojau totalios daugumos dalyviu, na ir ka? Cia skustis reikia? Nori daryti - imi ir darai, nori pakalbeti - sedi ir kalbi, o ne forume kaip Delfi komentatoriai

Tad gal sedam prie stalo apskrito? As ne narys, bet man pacia idomu ka galima nuveikti ateityje, o ne kas buvo. Si penktadieni panasu kad Tadas isileis I patalpas, tiketina kad bus video apzvalga, atsinesime meisto, ka uzkasti. Niautrali neipareigojanti aplinka. Ka i tai? Ar taip ir liksime tik forume su akmenim rankose?