trumpai - jei su meet'ais viskas butu ok, tai nebutu net tokios diskusijos ir nebutu pastoviai kalbama kad atvaziavo tik vienas ar du zmones i meet'a. fakto nezinau, bet manau, kad kituose, net ir mazesniuose miestuose kartais susirenka daugiau nei kaune. o del priezasciu kas negerai - visi turi savo nuomone, savo regejimo kampa. iseitis? ar moderatoriai ar koordinatoriai ar dar kas turetu isiklausyti i izvelgiamus minusus ar pagrista kritika ir ieskoti visa aprepianciu iseiciu atmetant kryptis kurios klubui nepakeliui. del patirties ir kitu dalyku perdavimo - turbut gavosi paveluotai, nes jei nebutu uzdelsimo ar kaip cia pavadinti tai ir "kartu kaita" butu sklandi
asmeniskai as irgi jau nebegaleciau rimtai prisideti, nes ir jau kitos problemos - darbas, seima, vaikai ir kiti pomegiai, kaip ir daugumai "nueinanciuju". taciau butu smagu kartas nuo karto uzsukti i smagius suvaziavimus. galbut jie dar isibeges? sekmes besistengiantiems ir uz tai atsakingiems.
p.s. kritika - variklis, stumiantis tobuleti. jei zmogus negali, nenori jos girdeti - jam ne vieta buti vadovaujanciose pareigose. cia mano nuomone nenukreipta jokiam asmeniui, o skirta bendrai.
viskai sutinku ir palaikau

gerai zmogus kalba

ir is tikro as nesuprantu ko visi cia pyksta kai pasakai kad grupeleimis visi bendrauja? Bajorai neisizeisk visi kas esate nuo pradziu(tame tarpe ir tu) visada stovite tie patys ir kalbates tarpusavyje,kiti stovi nuosaly ir kalbasi tarpusavyje tai gal beda pagrindine ir yra bendravime? gal reiktu nuo to pradeti. cia aisku sakau neisizeisk tiesiog mano nuomone bei mano pastebejimas