Ar tikrai esi mates kad senbuviai stovi atskirai nuosaly? 
As to nemaciau, bet ne visuomet ir pats bunu. Tad ar tikrai tai matai?
Man pacia idomu, kur kiti klubo nariai, labai idomu, nes akivaizdu kas stengiasi, akivaizdu kurie senbuviai aktyviau sia tema bendrauja. Kitu oficialiu zmoniu nei kvapo 
As gryzes I meetus pats buvau totalus naujokas, nepazinojau totalios daugumos dalyviu, na ir ka? Cia skustis reikia? Nori daryti - imi ir darai, nori pakalbeti - sedi ir kalbi, o ne forume kaip Delfi komentatoriai 
Tad gal sedam prie stalo apskrito? As ne narys, bet man pacia idomu ka galima nuveikti ateityje, o ne kas buvo. Si penktadieni panasu kad Tadas isileis I patalpas, tiketina kad bus video apzvalga, atsinesime meisto, ka uzkasti. Niautrali neipareigojanti aplinka. Ka i tai? Ar taip ir liksime tik forume su akmenim rankose?
gerai jei jau taip kimbama prie zodziu tada sakau taip, grupele senbuviu ir visada bendraujanciu tu paciu veidu ir kitose grupelese visi like atavziave . pats esu dalyvaves ir zinau kad taip tikrai yra ir buvo. netgi galkiu nickais suvardint su kuo tuo metu stovejau,kas kitur stovejo. arba ok jus senbuviai kalbates o visi nosi krapsto ir atsieit klausosi