Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Apklausa

Kuris Pringles skonis jums mėgstamiausias?

Original
Sourcream & Onion
Paprika
Cheesy Cheese
Hot & Spicy
Bacon
Ketchup
Cheese & Onion
Texas BBQ Sauce
Rosemary & Olive Oil
Salt & Vinegar
Kuris nors iš "Extreme" serijos
Kitas
išvis čipsų nevalgau

Autorius Tema: Pringles dėžučių kolekcija. 1563 dėžutės. Atnaujinta: 2017.01.25  (Skaityta 151470 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Būtinai, jeigu tik kam įdomu!  (+)
Na, trumpai tai istorija tokia, kad dar gerokai prieš šventes pasirodė straipsnis apie 2003 metais uždarytus Vilniaus Sporto rūmus. Keli žurnalistai ten apsilankė ir pridarė nuotraukų kaip viskas šiuo metu ten atrodo. Aš žiūrėdamas nuotraukas vienoje iš jų pamačiau besimėtančią seną Pringles dėžutę.  :O  Buvo labai sunku pasakyti kokia konkrečiai ta dėžutė, beliko man tik spėlioti, bet buvo aišku, kad ji sena ir kad aš ją turėjau iš ten iškrapštyt kažkaip  :D Žodžiu susikontaktavau su straipsnio autorium, skambučiai keli vieniems žmonėms, kitiems žmonėms ir štai po švenčių aš ten patekau ir tą dėžutę pasiėmiau. Dar apturėjau trumpą ekskursiją po tuos rūmus - buvo labai įdomu  (y)  O ir dėžutė pasirodė esanti kitokia, negu galvojau. Būtent tokia, kokios neturiu ir kurią pamenu , kad apie 2000-uosius metus dar vaikas būdamas turėjau ir suvalgęs išmečiau. Na, bet visgi dabar pagaliau aš tokią turiu. Kaip pagalvoji, tai ta dėžutė ten prabuvo bent jau 17 ar net visus 18 metų, nes jos galiojimas baigėsi 1999.07  :O
Tai va, tokia ta trumpa istorija. Pats dar negaliu patikėt, kad taip nutiko  :G Matyt Pringles kolekcionieriaus akys jau gerai ištreniruotos per tiek metų ir nuotraukose nepraleido :D
Tiesa, dangtelius radau dvejus... Aplinkui apžiūrėjus nesimatė antros dėžutės niekur. Bet vistiek negaliu ramiai užmigt, nes kirba mintis, kad dar viena ten gali būt kur nors, nu bet reikia nusiramint, nes ir taip čia nuskilo nerealiai  :G

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gruodžio 31, 19:03:32 sukūrė quattro »