pyk nepyk,ne tau mane mokint,virs 10 metu dirbu si darba,ir reklamos auka tikrai nesu. viskas pamatuota permatuota jau senai,kai tik atsirado tie siurbliai. paprasciausiai technologijos nesustojo praeitam amziuje. neturiu noro pyktis ar gincytis be reikalo,taciau nereikia taip jau kitu nuvertinti,ir isivaizduot,kad vienas viska zinai. peace
Nera jokiu piktumu ar nuvertinimu, is mano puses normalus dialogas, tuo labiau nelabai as ka galiu gincytis santechnikoje, bet vat elektroje kazkokius pagrindus turiu. Kad ir kaip zengia technologijos, kad iveikti pasipriesinima, reikalinga ir galia, 7w elektros varikliukas, tai kaip juokas, todel ir galvoju, jeigu paciame varikliuke, stovi daznio keitiklis, pats varikliukas visai kito darbo principo, visai imanoma, bet jo kaina irgi butu atsakanciai brangesne, o paprastuose el. varikliuose jokiu stebuklu nepridarysi ir nesvarbu kokiame amziuje jie pagaminti. Jeigu jo galingumas deklaruojamas dirbant be apkrovos, tada tikrai sutinku, bet jeigu reikia stumti vandeni per grindu sildyma , kaip sakoma fizikos ar kieno ten neapgausi. Gaila pas mane 35-55w, neturiu tokio mazo galingumo, tikrai pasijungciau testeri ir ismatuociau.