Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: alpine 9855  (Skaityta 3431 kartus)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Re: alpine 9855
« Topic Start: 2009 Rugsėjo 09, 07:42:37 »
man tai kas keisciausia ko labiau tobulinau savo aparatura tuo man ji prasciau atrodo kad groja :(
tavo mašinoje šitos alpinos pastatymas tas pats kaip ant žigulio -ferario ratų užmontavimas -  naudos vien vaizdas, o toliau vien trūkumai  :D ........ sistema turi būt vieno lygio kad galėtum suprast atskirų komponentų privalumus ir tobulinti reik pradėt ne nuo magės, o nuo galutinių sitemos elementų - garsiakalbių, nes nuo jų daugiausiai priklauso garso kokybė
am. seip is kur tu zinai kas mano masinoj stovi ? ir kaip sakau kad tobulinau aparatura tai nereiskia kad maga nusipirkau. seip buvo suinvestuota kaip i megeju lygi pakankamai.pradedant nuo akustiniu pleveliu duryse vidineje dalyje plius podiumai ir vel akustine medziaga, sutvirtinta palange pakeisti visi laidai helix priesbosiai moreliai auksti.Gale dar liko ivolga gold 16". monoblokas rodek tampantis infinity kapa, keturkanalis alpina komponentams ir t.t
tai kaip cia pasakyti jeigu kiekvienas zigulys butu su tokiais upgreidai....... :D tai ratai visai tinka manau ir tikrai ne per dideli.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)