nepykit, bet man keista,kam deti kuo didesni R ir maut desrines padangas?
čia ne keistas, galiu į klausima klausimu atsakyti:
Kam dėti sasyskines padangas ir kratytis ?

čia tos išmieros ne baisei didesnės nei gamyklinės
Bajoras junge pirkimo metu, bet tada pavedes buvau kitiems zmonem padalyvaut tai fiziskai manes nebuvo. Lyg turbina kartais per daug uzpucia. Apsitvarkysiu ir tada reiks pasiziuret detaliau.
Prasukta 5.5 k km nuo pirkimo (vasario men). Ko labiausiai bijojau, tai lyg tepalo nevalgo. O toliau zesim ar nieko neislys.
Yra vibracija gale diapazone nuo 2 iki 3 rpm. Maciau aena padanga paesta. Tai reiks suvedima pasidaryt ir pasikeist pora gumu.
Nebent cipuota ji, sito nezinau. Nepasitikrinsiu
pas mane irgi biški perpučia bet nuo 3,5k rpm susivaldo tai kaip vienas iš forumo sakė, kad dar nieko blogo
dėl tepalo nevalgymo iš anksto nesidžiauk, nes galbūt suėstas tepalas pasikeičia dyzeliu ir su matuokles nematai realios situacijos, bet dažniau keisi tepalus, kad per daug neatsiskiestu ir bus ok

pas mane vibracijų kaip ir nėra ant aukštesnių sūkiu, tik truputi jaučiasi kaip atleidinėji sankaba pirmu bėgiu kai iš vietos važiuoju
jei būtų chipuota manau turėtų slėgį išlaikyti iki 4k rpm, o nenumetinėti nuo 3k rpm ir šiaip kas čipuoja pagal logus gali pasakyti ar standartas ar jau kas daryta