Sveiki klubiečiai
įmesiu naują post‘ą.
Nusiteikimui pasileiskit ir palaikykit lietuvius
Angelou X Innomine X Curly Music - I Will Never (Matto Remix)O dabar apie tai kas buvo nuveikta.
Gautas gera kaina, mano akim tikrai brangi alyva. Išmėginta ant b4, nes kaip ir minėjau valgo tepalą. Triuko esmė, kad prie analogiškos temperatūros kaip mano ilgai naudotas TOTAL QUARTZ 5W40 nebus toks skystas.
Kolkas rezultatu patenkintas, tačiau tepalo neima nes jis dar neatidirbo. Prasuksiu pora k kilometrų ir tikėtina siurbs kaip siurbė.
Pakeista jungtis, kurią su dropu nuplėšiau
Stabdžių sistema B4 ėjo į pabaigą, reikėjo atnaujinimo. Dėti naujus neventiliuojamus diskus nekilo ranka, o Shotokan nurodė gana nebloga variantą, tad iš ardomo sportui ruošto coupe paimti priekiniai standžiai.
Iš akies būklė tenkino, tad paimta.
Laisvo laiko per daug neturiu, tad visas žaidimas po truputį truko gal virš mėnesio...
Pirmiausia išpūsti kompresoriumi cilindriukai, pažiūrėta kaip vaikšto.
Realiai totalaus užpuvimo nebuvo, visgi važiavo su ta mašina kažkas
Diskai buvo nedaug padėvėti, o kadangi ir kaladėlės sudėtos rimtos, nuspręsta diskų pilnai netekinti. Apvalyti ant staklių kraštai, išvalyta vidinė dalis. Labai gražiai padarė savas tekintojas.
Gumos buvo apdažytos ir sukietėję, tad paimtas rem. komplektas
Pilnai išardžius suportus, šiek tiek pramiklintos visos vietos, kad ateityje nebūtų problemų.
Kapitaline restauracija neužsiėmiau, tad nesmėliavau. Pakankamai gerai išvaliau ir eilinį kartą ištepiau Hammerite Kurust. Jis nepaveda niekada
Leista gerai išdžiūti.
Nupūsta karščiui atspariais dažais, likusiais iš praeitų dažymų.
Tačiau perkant antrą balionėlį akis mane parduotuvėje apgavo
Tad galutinis variantas:
Malonioji dalis surinkti viską, viskas be rudžių ir švaru. Sutepama ATE bremszylinder paste.
Ant senųjų diskų išlietą, kad minimalus saugus storis yra 10 mm. Damušta iki ~8
Buvo keičiamas keleivio pusės kelmas dėl šio lūžio. Pats kiek prie jos dirbęs nė karto neteko kalti ar skėst šios vietos, tad skilimo priežastis nėra 100 proc. aiški. Dropas, žemo profilio padangos, didelės apkrovos. Nežinau
Nuo pirkto coupė (b3) kelmai netiko, viršutinės ausies skylių dim netinkamas.
Pagelbėjo ir vėl Shotokan
Jo kelmas atrestauruotas analogiškai kaip ir suportai, bet foto neturiu.
Iš savo seno kelmo pavyko dar iškalti ABS pirštą. Paties piršto gal jau ir nedėčiau atgal, bet bent įvorė liks
Primatavimui surinkta:
Lėkštės taip pat b3 šiek tiek skiriasi, bet kadangi jų būklė nebloga – pakoreguotos.
Lenkta iš rankos, išplakta skarda, gavosi visai neblogai
Šią vietą po antro primatavimo pjauti teko, nes remiasi suportas, foto finalo neturiu.
Dar problemų pridarė keleivio pusės vamzdelis. Visi kaip ir gerai sukosi, arba kažkada judinti ir sutepti
paties, arba vokiečio. Na o šitas kažko žystis pradėjo, tad iš 11 raktelio perėjom prie 10
Na ir standartiškai nuriebalinam
Galutinis vaizdas
Taip pat buvo nupirkta kuro magistralė. Pažeidimai buvo keliose tik vietose, kur užstringa sniegas ir pan. bet dalimis lopyti nenorėjau.
Galas
Tuo pačiu pakeistas kuro filtras
Ir užpylus 10 litrų mėginta pasireguliuoti skydelį.. KAIP JIS REGULIUOJASI?
ar ta plastika užtenka sukti į kažkurią pusę.. Ar, kaip kažkur skaičiau, turi nusiimti kaušelis ir statytis penkiakampis raktelis? Vienu žodžių nesigavo gerai suderinti nes tas 10 litrų rodė man puse bako. Vėliau lyg atstačiau. Arba reguliavimas vyksta ne momentinis, t.y. pasukus reikia gerai palaukti pokyčio, arba aš neturiu kantrybės iš vis. Sukau po 100 kartu į abi puses
B5 nupirkau moldingus vairuotojo pusės. Nuo pernai ar užpernai kai pirkau keleivio pusę pabrango 50 proc.! Kainų perskaičiavimas...
Čia po smagaus city race gerai pavaikant amg.. Kai neturi absoliučiai jokio pranašumo ant tiesiosios naudojiesi kitomis mašinomis
Lyg viską aprašiau. Geros ir darbingos savaitės kolegos.