Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Karis garazas  (Skaityta 151980 kartus)

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
Re: Rom3o999 garazas
« Atsakymas #225: 2015 Spalio 18, 03:35:00 »
prabego, nei daug, nei mazai, gal koks pusantru meu nuo garazo upgrade :-] taigi... a4 su visais ant jos, bei i ja idetais zaislais(na vnz su visu farsu) isskyrus monoblokus ff  si pavasari PARDUOTA.
parduota realiai per 5 min po skelbimo patalpinimo. gal kaina buvo per maza, o gal daug zaislu buvo ideta i ja :think:  vnz po 5 min paskambino zmogelis, pasiklausinejo apie ja ir po keliu min pokalbio pasake, kad yra lb susidomejes ja. po 30min dar syki paskambino ir pasake, kad perka lektuvo bilietus ir ryt atskrenda pas mane :O
paprase, kad pasiimciau is oro uosto. kazkaip per daug neemiau i galva, nes pries tai jau buvau prisiklauses belekiek norvegu pazadu ir nlb jais pasitikejau. krc sekancia diena, ramiai sau skumbres traukiu is fjordo ir staiga skambutis. norvegas sako:
db lekiu i oro uosta ir uz geru 2 val busiu pas tave (wow)
pasiemiau ji oro uoste, apziurejo masina, pravaziavo, papasakojau, kas blogai su ja, numetem 7k kr ir atidaviau raktelius :-/
buvo tikrai gaila atiduod..., bet po 3 metu paiesku, pries parduodant a4, pavyko rast mane dominancia audi uz man logiska ir prieinama kaina.  :bow: :applause: :yay:  ir seip jau b5 kebulas per 5 metus jau smarkiau spejo atsibost ir atsiprasant, jau b...is nebestovejo ant jos  :-]