Ilgai galvojau kaip čia padaryti su tais priekiniais žibintais. Naujiems lyg ir gaila pinigų, senų gerų Bi-xenon tiesiog nėra. Į visas naujas D2 buvo dedami BOSCH žibintai, paskui pardavime buvo pasirodę Automotive Lighting (Magneti marelli) po ~500 eurų už vieną. Tada atrodė irgi brangu, nepirkau. Dabar ir tų nėra. Audi Tradition kaina vis augo nuo 750 iki ~1435€ už vienetą. Kuo toliau, tuo labiau bijojau, kad tiesiog neliks, todėl vieną geros nuotaikos rytą tiesiog ėmiau ir užsisakiau. Laukiu kaip mažas vaikas vaikas siuntinio 3 savaites. Gaunu, atidarau, to ten suknistas Automotive Lighting (toliau vadinsiu tiesiog - AL) gaminys ir jau imant į rankas suprantu, kad bus blogai. Gerokai lengvesnės už BOSCH, plastikas toks pigus, netvirtas, o korpusą sukiojant net čeža viskas. Klijai dėl pertekliaus visur išsilieję iš korpuso ir kabo snargliai. Negana to, dešinio žibinto stiklas skilęs, o abiejų viduje matosi juos tvėrusio žmogaus pirštų antspaudų žymės. Net lipdukai kreivai atspausti.

Negana to, priekinis stiklas uždėtas kai reflektorius nuleistas į žemiausią poziciją ir tiesiog prispaustas, liečiasi ir bandant kelt matosi kaip linksta vidinis kampas. Kaip ir viskas gerai, nusiraminu - grąžinsiu gi. Paskaitau return termsus - per dvi savaites galima grąžinti viską net ir be priežasties, bet kaip sąžiningas žmogus, galvoju pirmiau parašysiu jiems laišką ir paklausiu ar čia tik man nepasisekė ar čia visiems taip. Atsakymo laukiau pusantro mėnesio. Aš aišku kas savaitę vis susisiekdavau ir paprašydavo palaukti atrašydami tą patį tekstą - "VISKAS PERDUOTA SPECIALIAM PADALINIUI, JIS IŠSIAIŠKINS IR ATRAŠYS, TURĖKITE KANTRYBĖS". Ir atrašė po ~42 dienų, kad viskas ką gali padaryti, tai suteikti 35% nuolaidą dešiniam žibintui, kadangi stiklas tikrai blogas. Aš jau susirūpinęs rašau, kad noriu grąžinti arba apsikeisti į geresnės kokybės komplektą. Man atrašo, kad siūlo jau abiem žibintams 35% nuolaidą. Rašau, kad netenkina kokybė ir noriu grąžint tą šūdą atgal. Šitą irgi praignoruoja ir atrašo, kad 35% nuolaida ir naujas stiklas iš jų. Nežinau kodėl, bet sutikau, nes manau, kad visi žibintai pas juos yra tokio stovio ir naujas komplektas bus lygiai toks pat. Grąžinimo terminą pramečiau pats, tai ir prigavo. Velniop, nusiėmiau stiklus, pasikėliau reflektorių, atrodo žymių neliko. Bet pačio žibinto chromuotų detalių kokybė, tai eina naaa...

Sulauksiu stiklo, pakeisiu ir nežinau ką darysiu toliau. Vos ne pasikeist tuos pageltusius tarpdiskius su savo BOSCH, o šitus išmest...