Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AndreF. Audi S8 D2 + A8 D4 V8T  (Skaityta 318022 kartus)

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1977
    • Žiūrėti profilį
Re: AndreF. Audi S8 D2 + A8 D4 V8T
« Atsakymas #1650: 2022 Kovo 10, 11:04:37 »
Audi Tradition šiuo metu vyksta 50 proc. išpardavimas tam tikroms detalėms. D2 modeliams nuolaidos taikomos praktiškai visoms dyzelinių variklių ir nepaklausioms dėl kainos salono detalėms. Matomai nemato perspektyvos laikyti sandėliuose. Ta proga parsisiunčiau 50 vnt. fiksatorių durų apdailoms, žibintų apiplovimo vamzdyno trišakį ir rankinio durų užrakinimo knob'ą (nežinau kaip lietuviškai - mygtukas, rankenėlė...) bei abi S8 stebules. Su stebulėm buvo įdomiau, nes yra du kodai: 4D0407257Q ir 4D0407258Q, kurie pagal Etką buvo nudropinti dar 1999 ir keitėsi į 4D0407253A and 4D0407254A. Užsakiau naujais kodais, bet gavau senais. Esu skaitęs DE forume, kad senus nudropino dėl atnaujinto stebulės viršaus, kažkaip perdarė viršutinių svirčių tvirtinimą, kad tą varžtą eitų ištraukti (kas susidūręs žinos apie ką aš). Kažkaip nesinorėjo dėti PreFL detalių į savo automobilį, tai parašiau laišką į TR. Kol laukiau atsakymo, pasižiūrėjau, kad pas mane dabar mašinoje esančios abi stebulės yra senais kodais, google irgi neradau nei vieno skelbimo ar nuotraukos, kurioje matytųsi nauji kodai. Net jei ir skelbime kodas naujas - nuotraukoje 4D0407257Q ir 4D0407258Q. Galiausiai šiandien sulaukiau laiško iš TR: "After consultation with our warehouse, the spare parts are identical, they were relabeled to index A in 1999." Ir galiausiai apžiūrėjau, kad ant abiejų stebulių įspausta pagaminimo data - 2012 34-35 savaitės. Vadinasi sistemoje kodas pasikeitė, bet detalę ir toliau štampavo senu kodu. :)

P.s. Dabar turiu 3 poras (2 dėvėtos ir 1 nauja) Brembo stebulių. Toks kaip mažas oligarchas S8 D2 burbule.