Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AndreF. Audi S8 D2 + A8 D4 V8T  (Skaityta 315812 kartus)

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1977
    • Žiūrėti profilį
Re: AndreF. Audi S8 D2 + A8 D4 V8T
« Atsakymas #1600: 2021 Rugpjūčio 06, 16:32:00 »
Keletą dienų pasikrapščiau prie bulkos. Pakeičiau langų apiplovimo siurblį, nes prieš 2 metus įdėtas brangiausias ne OEM, jau po metų numirė. Buvo Valeo, dabar greitai pavyko gauti tik Meyle. Smalsumo vedinas išardžiau Valeo ir jis viskas buvo surūdijęs. Variklio viduriai labai kvepėjo langų skysčiu, bet viskas sausa. Įtariu šiai žiemai paliksiu tiesiog be langų skysčio, gal nereikės keist pavasarį vėl. Jau gal 3 metai ieškau tvarkingų Xenon plus žibintų su dar neišgeltusiais ir permatomais sklaidomaisiais diskais. Kai 2018 buvo galima nusipirkti naują visą žibintą už 500€/vnt, atrodė brangu, bet dabar, kai vienintelis pasirinkimas liko tik TR shop'as su 1300€ už vienetu - norisi atsukti laiką. Kairį žibintą, kuris pas mane buvo visai nugeltęs, atsitiktinai pavyko nupirkti išimtą iš automobilio su labai maža rida prieš 10 metų. Kadangi buvo be visų tvirtinimo ausų, kas mane šiuo atveju ir nereikalinga, jo niekas nepardavinėjo. Dešinio tarpdiskį pabandėm nupoliruot ir visai neblogai gavosi, neskaitant, kad prieš poliruojant apklijavau tarpdiskio blizgias detales su lipnia juosta ir vėliau nulupant kartu nusilupo ir visas blizgumas...  (z) Daugiau prie žibintų nedarysiu nieko, nebent pakeisiu į visiškai naujus.

P.S. Kairį žibintą gavau su AG raidėmis, kurio gamyba vyko 1999-2000 ir po to pakeista į BA. Pas mane BA, todėl AG nebūtų net tikęs dėl kitokio bloko jungties.