Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tikra AUDI rida  (Skaityta 11495 kartus)

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
Re: Tikra AUDI rida
« Atsakymas #50: 2009 Gruodžio 06, 21:31:18 »
na gali buti sutinku bet niekaip nerandu kad roditu kiek kuro bake litrais o tada rode  :D :[ ar vel a cia grybus renku :V :-]

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2009 Gruodžio 06, 21:37:34 »
litrus bake tai rodo, nesenai ziurejau :D bet konkreciai nepamenu

Neprisijungęs Plyta

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2009 Gruodžio 06, 21:43:47 »
Ricardo su kokia versija tu ten šniukštinėji?   :V Jei ne paslaptis.

Neprisijungęs almantasTT

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2009 Gruodžio 06, 21:45:31 »
eik i skydeli ten rasi kur litrus rodo bake

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2009 Gruodžio 06, 21:51:36 »
Ricardo su kokia versija tu ten šniukštinėji?   :V Jei ne paslaptis.
805.1 atrodo tokia

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2009 Gruodžio 06, 21:53:09 »
na pas mane gal dar per buka masina kad i skydeli ilyst

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2009 Gruodžio 06, 22:12:32 »
tad garantuociausias kelias - masinos istorija. Imi tech. pasa ir vaziuoji i AUDI centra, ten prasai pateikti (graziai prasyk, nes buna issikalineja jie :D ) masinos istorija. Tad jei masina tvarkyta specializuotuse servisuose, dazniausia raso ka dare, kada dare ir kokie rida buvo.
o tai kaip suprast va tokį reikalą kai šitai A8 3.0: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,24275.msg568908.html#msg568908
audicentras pateikė ~280kkm ridą  :V :V
Nematei visos temos kuri buvo gerokai isdiskutuota, todel tiek mano nuomone nebuvo teisi, nei tavo teiginys dabar turi prasme ;)
kur kokia tema ? mane tikrai sudomino šitos auto klausimas, nes pažystamas būtent ją, ir apžiūrinėjo per audicentrą. Šiaip tai mašina nupirkta
jau kita, bet va kodėl tokie skirtumai matomose ridose būtent toje 3.0  :V aš nežinau kaip tikrino audicentre, bet diagnostika jai buvo atlikinėjama ir ji turėjo krūvą problemų, nu ta mašina.

todel tiek mano nuomone nebuvo teisi, nei tavo teiginys dabar turi prasme ;)
va šito parašymo visai neįkertu... kodėl tavo nuomonė nebuvo teisi ?? juk pats rašei kokią ridą aptikai.
O mano teiginys, tai tik tai ką pateikė audicentras.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2009 Gruodžio 06, 22:32:11 »
Kaip jau ir sake, eik i skydeli (17 - instruments) ir ten rasi 08 > antram lyg kanale rodo litrus bake.
Variklis litru nerodo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2009 Gruodžio 06, 22:35:47 »
va šito parašymo visai neįkertu... kodėl tavo nuomonė nebuvo teisi ?? juk pats rašei kokią ridą aptikai.
O mano teiginys, tai tik tai ką pateikė audicentras.
Tema pravalyta, todel daug ko ten jau nera. Toje masinoje radau 75 klaidas is viso. Rida manau sukta, nes abejoju ar 12k KM nuvaziavo ji per ~3 metus... Po tokiu sukimu "ant stalo" buna lieka eprome klaideliu ir ismeta nesamones, todel manau ir parode laikinai vis milijono rida... Faktas tas kad jos rida fiksuota 2006m pradzioje buvo 168k KM, pardavimas siai dienai 180k Km.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2009 Gruodžio 06, 22:51:20 »
va dėl klaidų kiekio tai taip, viskas sutampa, dėl 2006 metų ridos irgi viskas sutampa.
Ten dar reikėjo atkreipt dėmesį į lipdukus apie tepalų keitimą  ;) irgi buvo niuansų  :D
o tas virš limono kilometražas kažkaip per riebiai atrodo į pačią auto pažiūrėjus gyvai, bent jau man
taip egzpertai pasakojo ......

Neprisijungęs Plyta

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2009 Gruodžio 06, 23:09:13 »
805.1 atrodo tokia
Naudoji tik sau? Ar su ja dirbi?

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2009 Gruodžio 07, 00:15:52 »
Man pavyko truputėlį paskaičius vokiškai. Ten buvo schema, detalės ir platos schema.

Gal konkrečiau galima?  :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2009 Gruodžio 07, 00:52:14 »
Man pavyko truputėlį paskaičius vokiškai. Ten buvo schema, detalės ir platos schema. v
Gal konkrečiau galima?  :)
kai būsi skype atsiūsiu aš tau schemas  ;)

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2009 Gruodžio 07, 07:37:58 »
805.1 atrodo tokia
Naudoji tik sau? Ar su ja dirbi?
jei su ja dirbciau tai tikrai neuzdavineciau tokiu klausimu  :D del saves as ja turiu.daug man dar neaiskumu ir klausimu kyla bet su laiku tikiuosi aiskaiu darysis  :D :D :D

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2009 Gruodžio 07, 07:40:14 »
Kaip jau ir sake, eik i skydeli (17 - instruments) ir ten rasi 08 > antram lyg kanale rodo litrus bake.
Variklis litru nerodo.
aisku,dekui bajoras

Neprisijungęs skandinavas

• Įrašai: 149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2009 Gruodžio 12, 20:09:41 »
Sveiki! (h) Aš tik pradedantis forumų lankytojas. (!?) Norėčiau sužinoti: ar audi automobiliuose yra elektroninių elementų fiksuojančių ridą apart spidometro, kurį dažniausiai prasuka?  (?!)Aš nesenai sužinojau, kad BMW automobiliuose yra 3-4 elementai, kurie ridą fiksuoja (greičių dėžė, vieno rato ABS daviklis, fara, ir t.t.).

Ziurint koks BMW, ziurint kokia Audi. Klausimus pateikt geriau konkreciai ir aiskiai, nes paskui sulauki tokiu pat atsakymu kurie nieko nesako.
BMW gali irasineti rida ne tik i 3-4 elementus bet ir i 20-50 elementu... priklausomai koks bmw.
O seip kad ir kiek tu ridu rasytu - deja geras meistras sutvarkys viska ir nieko nerasi, tad garantuociausias kelias - masinos istorija. Imi tech. pasa ir vaziuoji i AUDI centra, ten prasai pateikti (graziai prasyk, nes buna issikalineja jie :D ) masinos istorija. Tad jei masina tvarkyta specializuotuse servisuose, dazniausia raso ka dare, kada dare ir kokie rida buvo.
Butent, as taip ir dariau  (+) Pries perkant su pardaveju ( nors ir labai nenorejo ), nuvykom i Kauno Audi centra. Ir tikrai daug info suzinojau.
Pvz. auto nebuvo dausta, dirzas keistas pries 35 000 km, viskas tvarkyta Audi centre Italijoje. Laimei dirza susiprotejau pakeisti vistiek iskart, nes kai nuvaziavau i servisa ir nusiemiau apsauga issigandau, dirzas laisvas laisvutelis, is vidaus skeldet pradejas, nepaisant tik 35 000 km. Tiesa moteris daug nevaziuodavo, tai buvo keista pries 4 metus dirzas. Na bet iki voztuvo sulankstymo buvo like tikrai nedaug   :-]

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2009 Gruodžio 14, 03:41:26 »
Žiūriu kažkam nepatiko mano klausimas apie tai, kaip būtų galima C4 koreguoti ridą perrašant EEPROM? Viskas čia aišku, tik pats programavimas įdomus, tad jei turit kas info, mestelkit linką, nes per google nieko rimto nerandu  :)

P.S. moderai, ištrinsit dar kartą, pasiųsiu toli, jei jum nuo to palengvės  :D

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2009 Gruodžio 14, 08:03:07 »
Žiūriu kažkam nepatiko mano klausimas apie tai, kaip būtų galima C4 koreguoti ridą perrašant EEPROM? Viskas čia aišku, tik pats programavimas įdomus, tad jei turit kas info, mestelkit linką, nes per google nieko rimto nerandu  :)

tai perkiesi programatoriu issiulupis skydeli , issardai skydeli, jami nezinau kiek ten reikia laiduku gal 4 gal 3 tiksliai negaliu pasakyti ir lituoji prie epromo sulituoji tada kita gala jungi ant programatoriaus atsidarai skydelio koregcijos programa ir koreguoji kilometraza... :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2009 Gruodžio 14, 20:28:58 »

Cia jau negraziais reikalais kvepia  :D
Ar tik nesiruosi parduot?  :-]

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2009 Gruodžio 14, 23:50:45 »

be laido, ar tai be programatoriaus nieko nepadarytsi, reikia issilupti skyda, nusilituoti EPPROM'a issistatyti i lizda, ir kisti, i programatoriu, kuris sugeba ji nuskaityti ir yrasyti. nusisiurbes jo *.bin'a atsidarai su editorium HEX, ir koreguoji. esme zinoti kuri vieta reikia koreguoti ir i ka keisti. Tam naudojamos visokios programos. tai va. aprasiau viena varianta, ju yra nemazai :), palei metus, masinas skiresi.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2009 Gruodžio 14, 23:55:00 »

Na ne :) tiesiog motoras perrinktas, perdažytas kėbulas, tai galvoju nusinulinsiu ir važinėsiu iki vėl 200.000 :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2009 Gruodžio 14, 23:57:11 »
be laido, ar tai be programatoriaus nieko nepadarytsi, reikia issilupti skyda, nusilituoti EPPROM'a issistatyti i lizda, ir kisti, i programatoriu, kuris sugeba ji nuskaityti ir yrasyti. nusisiurbes jo *.bin'a atsidarai su editorium HEX, ir koreguoji. esme zinoti kuri vieta reikia koreguoti ir i ka keisti. Tam naudojamos visokios programos. tai va. aprasiau viena varianta, ju yra nemazai :), palei metus, masinas skiresi.

vadinasi c4'tom su tuo reikalu sunkiai, neišdegs pajungti laidą ir eepromą pakoreguot  :D ech, teks ir vėl prie VW grįžti, ten bent lengviausiai koreguojasi be jokių litavimų :) o audi a4/b5 nepasiduoda, nors pasjungia viskas normaliai. O tuo tarpu passatą tokių pat metų kabina lengvai :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2009 Gruodžio 15, 00:02:38 »

Na ne :) tiesiog motoras perrinktas, perdažytas kėbulas, tai galvoju nusinulinsiu ir važinėsiu iki vėl 200.000 :D
As ir taip kazkada pagalvojas buvau  :-]
Bet ar neturesi bedu su TA, teko girdeti, kad jie dabar grieztai rasys duomenys ir jie bus pateikiami Regitros puslapyje internete kartu su kitais, pirma regisjtracija ir pan.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2009 Gruodžio 15, 00:09:45 »
Tegu neaiškina tik jie, o gal aš spydą pakeičiau iš audicentro  :-]

Neprisijungęs Plyta

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2010 Sausio 19, 17:45:24 »
Gal galite padeti man nustatyti tikra rida? As randuosi Klaipedoje. Ir kiek tas malonums kainuos.?