Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tikra AUDI rida  (Skaityta 11934 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: Tikra AUDI rida
« Atsakymas #50: 2009 Gruodžio 06, 22:12:32 »
tad garantuociausias kelias - masinos istorija. Imi tech. pasa ir vaziuoji i AUDI centra, ten prasai pateikti (graziai prasyk, nes buna issikalineja jie :D ) masinos istorija. Tad jei masina tvarkyta specializuotuse servisuose, dazniausia raso ka dare, kada dare ir kokie rida buvo.
o tai kaip suprast va tokį reikalą kai šitai A8 3.0: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,24275.msg568908.html#msg568908
audicentras pateikė ~280kkm ridą  :V :V
Nematei visos temos kuri buvo gerokai isdiskutuota, todel tiek mano nuomone nebuvo teisi, nei tavo teiginys dabar turi prasme ;)
kur kokia tema ? mane tikrai sudomino šitos auto klausimas, nes pažystamas būtent ją, ir apžiūrinėjo per audicentrą. Šiaip tai mašina nupirkta
jau kita, bet va kodėl tokie skirtumai matomose ridose būtent toje 3.0  :V aš nežinau kaip tikrino audicentre, bet diagnostika jai buvo atlikinėjama ir ji turėjo krūvą problemų, nu ta mašina.

todel tiek mano nuomone nebuvo teisi, nei tavo teiginys dabar turi prasme ;)
va šito parašymo visai neįkertu... kodėl tavo nuomonė nebuvo teisi ?? juk pats rašei kokią ridą aptikai.
O mano teiginys, tai tik tai ką pateikė audicentras.