Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Salone girdisi zyzimas is priekio tik vaziuojant  (Skaityta 1582 kartus)

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
Sveiki audi gerbejai, turiu tokia problemele ir nezinau kurioj cia skiltyje kreiptis i jus visus pagalbos, nes tiksliai nezinau, ar cia man su masinos elektros skyriumi yra bedos, ar su audio aparatura...vairuoju audi 100 (c4), 2.3 motoriukas, benzinas/dujos, sedanas...zodziu atsibodo jau kenteti ta zyzima salone ir kreipiuosi i jus patarimo...uzvedus masina zyzimo nesigirdi...vietoj stovint ir gazuojant taip pat nieko nesigirdi...taciau vaziuojant ir duodant gazo, t.y. kylant automobilio greiciui atsiranda zyzimas ir su greiciu jis vis dideja...ir jis girdisi mazdaug magnetolos vietoje, sklinda atrodo is paneles kazkur...peciukas tikrai ne prie ko, nes ji isjungus zyzimas tebera...magnetola irgi nesvarbu, ar ijungta, ar neijungta, zyzimas girdisi...kazkokia mistika...tai vat niekaip nesuprantu, kame cia saknys...ar cia generatorius mano kaltas, ar linijiniai gal laidai ir per maga girdisi tas zyzimas...masinos guoliai irgi geri, nes buvau pas meistrus ir jie pasake, kad guoliai dar tikrai geri...jei is galo girdetusi zyzimas, tai dar suprasciau, kad gali jis eiti is koloneliu arba is benzino siurbliuko...taciau dbr tikrai nesuprantu kame saknys, nes tas zyzimas eina is priekio...gal kas esate susidure ir galetumete pagelbeti savo patarimais. Is anksto dekoju ir laukiu Jusu pasisakymu :)