Šiaip aš skyriu inžinieriu nuo šaltkalvio, bet snykersas matau neskyria ekonomisto nuo vadybininko
tęsiant temą, kaip dujos lenda į degimo sistemą, jei tik purkštukus valdo ir kuro atjungimą... Su degimu tiek bendro, kad obd skaito fuel trimus ir koreguoja mišinį kaip benzine. Tad dar kartą klausiu kurioje vietoje dujos įlenda į kuro uždegimo procesą jei vistiek ignition timing mapas paduodamas iš pagrindinio ecu, dujų kompas tik emaliuoja purkštukų darbą, grubiai parazitu dirba 
Atsiprašau už pažeminimą specialybėje, mažai ekonomistų sukasi aplink, vieni vadybininkai...

Galvoju jog supranti, kad dujų ir benzino mišiniai tai nėra vienas ir tas pats. Uždegimo žvakių darbo sąlygos taipogi nėra vienodos.
Dujoms uždegti reikalinga didesnė įtampa (mažesnis tarpas) ir degimo kameroje temperatūra yra didesnė (reikalingas didesnis kaitrinis atsparumas žvakei).
Dėl ko yra deginamos lemdos ir mitai apie dujines žvakes ir jų specifiką...
Taipogi "ignition timings" abiem atvejais yra skirtingi, dujų prie žemų apsukų (iki 2500rpm) mažesnis,
prie aukštesnių (virš 3000rpm) apsukų didesnis. Miesto režimu pastoviai dirbtinas "misfire".
Dujoms uždegimo sistema turi būti ideali, benzinas tam nėra toks reiklus.
Sklandžiam darbui abiejų mišinių reikalingas kompromisinis variantas!
Dar vienas aktualus momentas yra perjungimo iš/į bet kurią kuro rūšį. (trumpas laiko tarpas bet dažnai pasikartojantis)
Tikiuosi jog supranti prie ko veda detonacija ir "nedadirbančios" žvakės.
p.s. dujų kompas turi emuliatorių kuris imituoja benzino padavimo sistemos darbą.
klausyk,tu energetike,kodel advokavauji?autorius nuo kosmonautikos dienos dinges,o tu aiskini kas pas ji gerai.turiu garbes taisyti masinas,babinas keisti irgi tenka.kadangi dabar 3/4 benzininiu auto yra dujines,galima pasaka apie blogasias dujas.bet,energetike,paaiskink kodel tenka keist babinas grynai benzininem.as tokia pasaka paseksiu:viskas nuo to,kad siuolaikines babinos labai lepios,bijo blogu laidu,,,dujiniu"zvakiu ir tepalo,kuris apsemia zvakes is isores , praleidzianciu tarpiniu.selmokas irgi energetikas,bet jo pasakos baigesi.siulau tau pereiti statistikos kursus,asilankyti servisuose ir garaziukuose,susisteminti.gal tada uzdarysi makaronu fabrika.
Klausyk tu dabar, "garažini", nei aš advokatauju, nei man čia reikia kažkam kažką įrodinėti, kas jau yra senai įrodyta nuo dujų sistemos atsiradimo benzininiuose varikliuose.
Papraščiausiai turėjau analogišką atvejį tik įsidėjus dujas ir teko pasidomėti šiek tiek daugiau, nei kad pakeisti visas babinas, žvakes ir laidus.
Suprantu, kad puikiai išmanai savo darbą ir moki pakeisti vieną ar kitą sugedusį elementą, bet ar kada gilinaisi į to reikalo esmę? kaip kad ir šio klausimo bei mano teiginio.
Kartais pravartu būtų ir pačiam išeiti iš savo garažiuko, aplankyti kokį seminarą (toj srity kur nelabai nutuoki).
Tada nereiks nei klausyti nei sekti kitiems garažo pasakų, o kad makaronus mėgsti tai supratau iškart

p.s. nėra temos autoriaus nėra ir problemos, galim rakinti temą, bet reikėtų skirti grubiai tariant kai mes šnekam apie pyragą, o tamsta apie "bulką"