Del xenonu bloko,taio galiu pasakyti,kad yra numires vairuotojo puses priekinis zibintu aukscio reguliatorius,toks su kojele prie sarnyro,todel tavo lempos yra nukritusios,ir sviecia pagal nosi masinos,,,o del esp ir abs,tai man irgi ta pati problema buvo,bet tik tiek,man per pusnis per sniega pavaziavus uzsidega jos abi,bet uzgesini varikli ir vel uzvedi ir dingsta,tai manau,gal koki davikli apmeta sniegu ir subludija,bet siaip klaidu taip pat nerodo,kai buvo man dirzas pagr blogai uzdetas jos man irgi uzsideginedavo,+ uzsidegus joms trauka dingsta visiskai,tai taip pat kompas nieko nerode..rode missing message from ECU ir viskas,ecu rode siurblio kuro padavima bloga,tai issiaiskinau,kad degimas blogas,atstate dirza,nustate degima ant siurblio ir beda dingo,tai manau,kad gali kaskas panasaus ir tau buti,gal kartais arde dirza,ar siurbli buvo iseme,blogai nustate degima,siaip uzsidegus ESP ir ABS lemputems,turetu ir automatas blogai veikti,ta prasme prie aukstu apsuku jungti pavaras "kirsti" per deze,staigiai paspaudus gazo pedala ir panasiai.. Siaip pirmiausia varyk pas bajora padaryt normalia diagnostika,kad paziuretu degima,toliau jau ziureti
Sekmes Ieskojime