Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Po siurblio tarpines keitimo neuzkuriu 1,9 81 kw afn  (Skaityta 9638 kartus)

Neprisijungęs Aurum12

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
Ok bandysiu o sakyk ką daryt su siurblio galva nes matai tarpines keičiau aš ir po to atstačiau bet kai su tuo siurbliu pradėjau tai ir ta galvą buvau sujudinęs. Ji kūro padavimą rodo ane. Vag come reik žiurėt kiek suvalgo ant laisvų ir tą galvą pagal tai judint ane? Bandžiau aš vėlint bet per dūmus nieko nebesimato tada :) Na jei iki 40 pastatau tai čia jau per daug nuvėlinu kaip suprantu.  Būna atsiranda ta horizontalioji linija atsistoja ant 40 kokiom 1 ar puse sekundės ar 2 įvairiai. Bet taip ir šokinėja nestovi vietoj. Dumija stipriai ar vėlini ar ankstini.   ;) Negalvojau kad tokia huinia su tuo degimu tarpines pakeičiau greit bet kad taip bus su degimu nesitikėjau.
Ryte bandžiau kurti tai gerokai pasukus keletą kartų griebė bet nebesukau iki galo. O dumų atsisukus tai pilna buvo baltų. paskui nebekuriau nes kita masina yra  pajungiau krauti akb ir palikau vėliau dar bandysiu pažaisti. Jei dar kokių pastabų turit išmintingu maloniai lauksiu :) Ačiu
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Rugsėjo 09, 08:41:49 sukūrė Aurum12 »