Nuji... seniai vazineju su tokia problema kaip variklio klaksenimas... norejau pasikeisti varikli, bet su musu uzdarbiais nelabai eis... taigi nuspredziau paieskoti kame esme... forumuose palandes radau tokiu paciu nelaimeliu kaip ir as... tik viesiem buvo skirtingos problemos... vieniem vakuumo pompa, kitiem kompensatoriai... zodziu pieva.... nes vakuumo pompa buvau atsijunges... tas pats garsas.. kompensatorius isidejau naujus INA (komplektas, kad nekiltu klausimu ar visus pasikeiciau

) nu ir pastaruoju metu spaudimo lemopute pradejo gasdinti mane... o su laiku net gesindavo masina ja bekuriant... supykes isidejau mechanini davikli nuo BELARUS
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
ir radau kad bekuraint kartais spaudimas uzzoka virs 4 bar BEKURIANT!! o gazuojant 5.5 bar!!! autodata sako kad prie 2k apsuku turi buti 2 bar.... ir ka patartumet ismesti??? beje klaksenimas.... vienas dyzelistas sako kad cia pas mane vakuumo pompa... o as sakau kaskas panasiau i tepalo siubli... nes garsas is variklio priekio ir is apacios.... beje dar... sis garsas puikiai girdimas ismetimo sistemoje....