Kolegos, yra toks reikalas. Nelabai patinka, kaip kuriasi manoji A4 2,5tdi 132kw. Kai pastovi lauke, kad ir prie 0 kažkaip ne taip ji šalta kuriasi. Pakaitinu, tada kuriu. Pasukus puse abaroto nori kurtis jau, bet užgęsta. Tada suki vėl, tai užsikuria. Ir visą laiką po to pusės abaroto ji nori kurtis, kai šalta, tačiau neužsikuria. Jei suki toliau iš pirmo karto, tai užsikuria ir iš pirmo karto aišku. Užsikūrusi išmeta baltą dūmą, tokį, koks dažniausiai būna, kai nedirba pakaitinimo žvakės.
Įtampa į žvakes ateina. Žvakės naujos orginalios bosch. Kuro filtras naujas champion. Akumas irgi naujas 100ah 830A. Starteris suka puikiai. Degimas idealus, tikrintas ir statinėtas jau kelis kartus. Stovi dabar idealiai pagal normas.
Man tokia nuojauta, kad ar nenusėsta kažkiek kuras kažkur, tačiau galvoju, kad kai garaže stovi, tai kuriasi ok

Padėkit man galus atrasti, nes neduoda man ramybės tas reikalas. Šiaip klaidų jokių nėra, purkštukas su laidu ok. Temperatūriniai parodymai realiuose parametruose irgi normaliai atrodo

Labai laukiu jūsų pasamprotavimų, kur dar reiktų atkreipti dėmesį. Gal tiesiog kažkur kažką praleidau ir nedažiūrėjau. Norėtūsi idealiai pasidaryti.