Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 2,5tdi 132kw kūrimasis šaltesniu oru.  (Skaityta 3440 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kolegos, yra toks reikalas. Nelabai patinka, kaip kuriasi manoji A4 2,5tdi 132kw. Kai pastovi lauke, kad ir prie 0 kažkaip ne taip ji šalta kuriasi. Pakaitinu, tada kuriu. Pasukus puse abaroto nori kurtis jau, bet užgęsta. Tada suki vėl, tai užsikuria. Ir visą laiką po to pusės abaroto ji nori kurtis, kai šalta, tačiau neužsikuria. Jei suki toliau iš pirmo karto, tai užsikuria ir iš pirmo karto aišku. Užsikūrusi išmeta baltą dūmą, tokį, koks dažniausiai būna, kai nedirba pakaitinimo žvakės.
Įtampa į žvakes ateina. Žvakės naujos orginalios bosch. Kuro filtras naujas champion. Akumas irgi naujas 100ah 830A. Starteris suka puikiai. Degimas idealus, tikrintas ir statinėtas jau kelis kartus. Stovi dabar idealiai pagal normas.
Man tokia nuojauta, kad ar nenusėsta kažkiek kuras kažkur, tačiau galvoju, kad kai garaže stovi, tai kuriasi ok :V
Padėkit man galus atrasti, nes neduoda man ramybės tas reikalas. Šiaip klaidų jokių nėra, purkštukas su laidu ok. Temperatūriniai parodymai realiuose parametruose irgi normaliai atrodo :V
Labai laukiu jūsų pasamprotavimų, kur dar reiktų atkreipti dėmesį. Gal tiesiog kažkur kažką praleidau ir nedažiūrėjau. Norėtūsi idealiai pasidaryti.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
belieka padaryt bandyma - uzmaitin tiesiai siurbli is svaraus indo:
a. silta saliarka
b. salta saliarka

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
belieka padaryt bandyma - uzmaitin tiesiai siurbli is svaraus indo:
a. silta saliarka
b. salta saliarka

Ir tada kokios išvados, jei vienas ar kitas variantas?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kiek turi paankstyvėti degimas, kai šaltą užkiri, lyginant su šiltu varikliu? Galvoju, o gal nepasiankstina degimas kiek reikia :V

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
Kolegos, yra toks reikalas. Nelabai patinka, kaip kuriasi manoji A4 2,5tdi 132kw. Kai pastovi lauke, kad ir prie 0 kažkaip ne taip ji šalta kuriasi. Pakaitinu, tada kuriu. Pasukus puse abaroto nori kurtis jau, bet užgęsta. Tada suki vėl, tai užsikuria. Ir visą laiką po to pusės abaroto ji nori kurtis, kai šalta, tačiau neužsikuria. Jei suki toliau iš pirmo karto, tai užsikuria ir iš pirmo karto aišku. Užsikūrusi išmeta baltą dūmą, tokį, koks dažniausiai būna, kai nedirba pakaitinimo žvakės.
Įtampa į žvakes ateina. Žvakės naujos orginalios bosch. Kuro filtras naujas champion. Akumas irgi naujas 100ah 830A. Starteris suka puikiai. Degimas idealus, tikrintas ir statinėtas jau kelis kartus. Stovi dabar idealiai pagal normas.
Man tokia nuojauta, kad ar nenusėsta kažkiek kuras kažkur, tačiau galvoju, kad kai garaže stovi, tai kuriasi ok :V
Padėkit man galus atrasti, nes neduoda man ramybės tas reikalas. Šiaip klaidų jokių nėra, purkštukas su laidu ok. Temperatūriniai parodymai realiuose parametruose irgi normaliai atrodo :V
Labai laukiu jūsų pasamprotavimų, kur dar reiktų atkreipti dėmesį. Gal tiesiog kažkur kažką praleidau ir nedažiūrėjau. Norėtūsi idealiai pasidaryti.
pakaitink karteri su led lempa ir uzkursi be problemu

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
cia ka nauja mada po du susirasineti? nieks man neatraso  :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nu jo, su lempa. Kam man tą karterį kaitinti, jei tie tepalai toli gražu nesustingę. Daugiau kolegos nenumesit minčių? :)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tada kuro pasildima padaryk.tau jau rase a ir b variantus.arba lieka viens variants.led lempa.dabar yra naujoviskos tokios be duju su elektra.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Ne kuro pašildymus daryti reikia, o slieką rasti. Taip nebuvo nė su viena audi, rasiu ir šitai.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tu labai geras meistras man patinka su tavim bendrauti  ;)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
kaip buvo iki cipo ir po cipo?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
kaip buvo iki cipo ir po cipo?

Jau nuo nupirkimo buvo.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
pasiskaityk cia daug temu yra.tikrai rasi gedima tik pagal savo varikli zek kad nesuklystum

Neprisijungęs 3F

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
:D Evaldas ne naujokas, paieška žino kur yra :D

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
malonu skaityt kaip zmogus bando padet Evaldui  :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
pasiskaityk cia daug temu yra.tikrai rasi gedima tik pagal savo varikli zek kad nesuklystum

:-]
Ačiū, kad patarei :-] Tik turbūt neskaitei temos nuo pradžių.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
skaiciau.tau diagnostika reik daryti iskarto ras beda.masinele tai gerule ne senobiska gi  :D tik meistrus rask gerus

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
Taip evaldai klausyk ką tau sako  :D Pamėgink įkaitint karterį su LED lempą  :D :D Įdomų kiek metų tektu kaitint? LED'ai išvis nekaista ir šilumos beveik neskleidžia

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Jei nepadės nė vienas patarimas, kreipsiuosi vėl pagalbos į ELvinuką :-]

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
LED'ai išvis nekaista ir šilumos beveik neskleidžia

Gal nesamonių nerašinėkim, jeigu nežinom?

Èia yra tik 10W Led'ai, aušinami tokiu radiatoriumi įkaista iki 102 laipsnių.
http://www.dealextreme.com/customerphotos/quarantined/201104/39957-3d883ed8-7a2a-4217-bddc-61ac58f1d630.jpg

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai tik elvinuka,i nieka daugiau. reik siulyt moderuot dyzeliu tema. ka cia tema,foruma :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Minde - gal tau kyla minčių dėl mano bėdos?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai as gi parasiau ka reikia pabandyt.
Padaves kura tiesiogiai suprasi ar nevyksta kuro nusedimas.
salta ir silta saliara parodys ar siurblys sukelia normalu slegi bei ta kura gerai ismyza purskalai.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Man toks jausmas, kad vyksta kažkiek nusėdimas, nes ir garaže stovėdama po ilgesnio laiko ji kuriasi įdomiau, nei visos turėtos 2,5.  Iš pilno abaroto užsikuria, bet vistiek jaučiasi, kad lyg ir su kuro sėdimu kažkas. Per tą skaidrią žarną turėtų gi matytis burbuliukai ryte, kai kuriu, jei yra nusėdimas?

O karštas dyzelis skirtas purkštukams pračekinti? To varianto nesu daręs.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
voztuva statyk jei seda kuras bus tikrai gerai