Kiek zinau atsako jis ir uz kuro misiny ir kieki. Nes masina tada mano, kad ziauriai salta, tokiu atveju kaitina zvakes ilgiausia laika ir koreguoja misini. O ora gali gaudyt pro kuro filtro "abratkes" voztuveli, toks plasmasinis. Chamutai gal neprispausti, pasiziuret kuro zraneles kur eina nuo filtro iki siurblio, jei ten prematoma ir stovi dar gamiklyne tai ji jau ne gumine o plastmasine pasidariusi, as keiciau. Ir padavima keiciau ir abratkes keiciau. Dar nuo siurblio, kur pasijungia kuro padavimas, yra varztas su varinem saibutem, gal ten kaip nors leidzia. Gali but po elektrine dalim susidevejusi tarpine, remkomplekta auturoj kazkada pirkau,keiciau. Nuo kuro bako, kur stovi tas "siurbliukas" bagazineje gal irgi chamutai neprispausti arba zarnele nesandari/nusidevejusi.
Na nuo kuro bako taik kaip ir nesvarbu man atrodo,nes jei tas voztuvas ant filtro laiko tai is ten oras iki siurblio neateis,be to ta voztuveli ant filtro keiciau kartu su filtru

o kas liecia cia prie siurblio tai viskas abziureta ir uzspausta

o po ta el.dalim kur ten gali jis ora gaudyti? cia gali but,kad man tiesiog ten nekeite jokiu tarpiniu

tai gal pro ten ir siurbia? nes toi permatomoi zarnoi nera jokiu burbuliuku ryte ir uzkurent ryte

o ten tas tarpines sunku pasikeisti po el.dalim?