Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2,5 tdi 103kwsugedusios siurblio el. dalies simptomai  (Skaityta 4569 kartus)

Neprisijungęs sharkiz

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
ne ne, kazka cia maisai kolega...   (-)   jai pas tave atbulinis i prieki,tai reiskia begiai tokie patys trumpi kaip 6 begiu,nes ten gali imesti ir 6 begio dantrati.  o jaigu atbulinis i gala kaip c3 tada ilgesni begiai toj penkiabegej.  o c3 tai deze isvis senesne (na bent jau pas mane c3 ) ten kaip senu c3 benzo. meistrai sake kai buvau nupirkes ir variau pas ,,brolius rankeles,, tvartyti c3 dezes. 1 / 2 begio sinchronizatoriu defektas buvo,kai pirkau . tai net stebejosi,kaip cia pas tave kitokia deze (senesne) sake neturi daliu jom. tai nulekiau pas polkas ir nupirkau is ju tokia pacia sena deze su 1 / 2 begio defektu is 88m. benzino. uz 10 litu...   :)   (y)  idejo man 3 / 4 begio sinchronizatorius ir buvo   (y)   ot koks brangus senu automobiliu islaikymas ir remontas...  kai zinai kaip kartais  pigiai gali suremontuot...   :-]    (y)
youtube taip pat c3 tiek pirmu tiek antru ir kitais begiais vienoda greiti isvysto kaip c4. sesiabeges taip begiai siek tiek trumpesni, ir siaip nemanau kad ten ikisi ta 6 krumpli i penkiabege.